Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

zasuvka..s klinikou som bola spokojna velmi.. ja som mala konz. 5. marca..tusim..a op. som mala 1. maja.. :-) dreny som nemala, cerven nedava dreny :-)

zasuvka

lolo77
ako si bola spokojná s tou klinikou?A ako dlho si čakala na termín od konzulátcie,mala si dreny,
ďakujem za odpoveď.

Leus,
aj ja som zvedavá čo sa stalo?

leus

BABY
ZRUSILA SOM TERMIN NA OP U DR,CERVENA V NOVEMBRI,AJ KONZULTACIU 10SEPTEMBRA, TAK AK CHCE NIEKTORA SKORSI TERMIN, TAK TAM VOLAJTE.

mondan

sjuzi123
ja mám 3 mesiace po opke a mám tiež ten pocit, ale je to asi individuálne a niekomu to sadne skôr a niekomu neskôr..my sme asi ten druhý prípad:-(

lolo77

sjuzi presne som toto iste mala aj ja... ale ja som to mala tak 2,5 mesiaca po.. teraz som nieco cez 3 a preslo to..ale viem o com hovoris..

tinda

zasuvka presne ako barbora10 píše polytech vobec nie je neznáma značka,skús pozriet na www.omlazení.cz je tam aj téma o nej, tam je dost báb,ktoré tuto značku maju a sú spokojné,ale viem,že Trška dáva aj MGhany...a z toho si nič nerob,ja tiež stále nad niečim polemizujem...už aby sme mali po:),lebo čím dlhšie má človek k opke tým viac o všetkom premyšla