Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

bon bony
ja som bola na vsetkych moznych forach a galerkach, mesiace som sa sprtala a pozerala a presne preto co pises, su velmi sikovni a vsetky prsia kt.robili su dokonale, proste sa mi ich praca velmi paci.A som si pisala tiez s jednou babou z BA,kt.si u nich dala tiez robit a je tiez velmi spokojna.Mam u nich konzultaciu teraz 16teho, tak som zvedava :)

laloa556

čaaafte baby, fííha tu sa to mení :)
bon bony gratulujem k termínu ;)
leus čo taká zmena? máš to bližšie alebo sa ti páči viacej robota iného dr.? kto vlastne operuje v chimede? už to mám popletené :) a na kedy máš nakoniec termín?
baby takto o 2 mesiace budem už ležkať doma :) OP mám 9.10. :) ako na potvoru tie dni trvajú stráááášne dlho, už nech je aspoň september :) veľmi sa tešíííím :)

bon bony

leus este ma napadlo, kolkateho novembra si mala mat operaciu?
pretoze ta pani co ma dala na konzultacku 10.sept. to nejak nemohla najst a povedala ze sa mam dohodnut so sestrickou, ale neviem ci az toho 10.sept alebo teraz cez telefon. Aby sa nestalo ze tam pridem toho 10.teho a termin opky mi da az na ten januar

bon bony

leus ja som chcela ist ku nemu, ale odradzalo ma ze mal termin az na januar, takze super!
a preco si sa nakoniec rozhodla pre chirmed? inak pocut same chvaly nan

Prosim vas, dr cerven ma aku znacku gulatych okrem ES ?

zasuvka

lolo77
to ti on sám navrhol,že môžeš isť do Pezinka,alebo si to chcela ty?

A prosím ťa nemáš mail na dr.červeňa