Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

ozaj a ma napadlo ešte, keď vám pichnú narkózu do žily, dajú vám po tom (to už nebudeme vnímať, viem, ale zaujíma ma to:)) do úst tú trubicu?

laloa556

clang ahoj moja, aj ja len odpočítavam dni, a veruže som si myslela, že to pôjde rýchlejšie :) už sa neviem dočkať.. ináč, mne mamina začína robiť haluze, či tých 375 ml nebude veľa, aby mi to nekričalo silikónmi :-D ale tak si myslím, že keď nejaký základ mám, tak to nebudú len také dve gule.. aj sa mi snívalo potom, že som mala bradavky do strán - čo dúfam, že nemám!! a potom, keď som už mala po OP, tak som mala zas bradavky moc nizko a do stran - no príšerné - strašidelné :-D dúfam, že ani jedno tak nemám a mať nebudem - normálne som sa potom ráno skúmala v zrkadle a mala bobky :-D
a ty si to ako poriešila s tou veľkosťou? nechávaš tak či menej ml? ja len chcem aby si bola spokojná ;)

alore_

clang ahooj :)
no uz to mam veru zachvilku...moc si to este neuvedomujem,lebo mam toho vela tak sa nemam cas nad tym zamyslat ja si to uvedomim az cestou tam...
neboj sa rychlo ti tie dva mesiace prejdu...mne tie 4 mesiace strasne ubehli
barborka 10 dakujem za tie maily...
Baby a po narkoze ste sa prebrali az na izbe ci na operacke ja netusim ako to chodi nikdy ma neoperovali :D xi

clang

ahojte baby :)
gratulujem k novym terminom opky a ku konzultaciam :DD

alore
ako sa citis? uz mozes odpocitavat dni. zavidim ti, ze to mas zachvilku za sebou. ja este dva mesiace :/

sjuzi123

baby ďakujem za spätnú odpoveď. Bude to chcieť asi ešte trošku času, lekár hovoril, že je to úplne v poriadku, netreba sa obávať..

florida môžeš mi napísať na sjuzi123@gmail.com

leus

bon bony
radsej by som tam este raz zavolala ,kedze tam nevedela najist ten novembrovy termin na OP, povedz jej datum.

bon bony

laloa dakujem :)

leus aj ja som pisala s jednou kočkou co bola u nich dvoch a bola maximalne spokojna ako s vysledkom tak aj celkovo s pristupom doktorov, celeho timu, aj ubytkom a za dobru cenu, mozno piseme o tej istej :-)

myslis ze ten termin opky automaticky teraz pripadne mne spolu s konzultackou? ci tam mam pre istotu zavolat este... lebo zasa mi nedvihaju ,ale mozno automaticky priradili mne ten 2.hy november, teraz neviem?