Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

miska_21

no moze byt, ze maju asi dovolenku. lebo ja som tiez pisala mail doktorovi v pondelok, a zatial mi neodpisal. a kolko mas teraz cez prsia cm a kolko by si mala pri 325 a 355? si aj v galerke?

Lia86

Babuľky,

co máte pred opkou a bojíte sa intubácie, nemajte strach. Ja mám tiež pred opkou (25.10.) ale pred rokom som bola operovaná na koleno v ŠNOPe, mala som neskutočný strach z narkózy a intubácie, som sa aj pýtala anesteziologičky, či ma budú intubovať, a ona povedala, že hej, ale že je to pre moju bezpečnosť, a intubovali ma už keď som spala a hadičku mi vybrali, ešte keď som spala, a po narkóze mi absolútne nič nebolo, som sa prebudila ako v sobotu ráno. V ŠNOPe používajú kvalitné lieky, preto som sa rozhodla, že aj augmentáciu podstúpim tam.

Ale aj tak sa budem báť pred opkou:o)

Florida

ahojte :-) tak dnes som bola na odberoch
uz sa mi to krati uz som si aj pobalila nejake veci aj pyzamko som konecne nasla s gombikami
dakujem sjuzi za mailik uz som ti cosi napisala :-)
pozdravujem vas vsetky a gratulujem k terminikom :-)))

miska_21

Baby ja už ani nie mesiac..mne tých pať mesiacov od konzultačky tak uletelo ze ochvilku tu bude 6.9 a ja budem cestovať do BB, o tom že ešte stále neveim akú velkosť ani nebudem písať =( Fakt neviem či 325 ml či 355 ml...a najlepšie na tom všetkom je že sa panovi doktorovi neviem dovolať aby som potvrdila OP. Od pondelka volam kazdy den a nič..nikto to tam neberie.

clang

laloa
ty si menej nedavaj. ty mas dost toho zakladu tak 375ml na tebe nebude vobec kricat. urcite. a mas tusim stredny profil nie? takze to uz by duplom nemalo. mne to ide tiez strasne pomaly. a nakoniec som pisala mail cervenovi, ze mam dilemu ci ten lavy prsnik nebude vyzerat jak mala silikonova lopticka. tak uvidim, co mi odpise. lebo aj ty pri tvojom zaklade mas 375 a ja pri mojom lavom prse 350ml. a to je sakra rozdiel v zakladoch.

alore
tak super, ze na to moc nemyslis. budem ti drzat palce. urcite sa potom ozvi, ze co a jak. a som zvedava aj na fotky. a ty budes operovana v PK?

laloa556

martinka ďakujem za odpoveď.. je to síce nepríjemné, keď si to predstavím.. brrrr.. ale tak to už vnímať nebudem, ale aj tak.. a mala si len divný pocit, alebo ťa aj bolelo v krku?

bon bony

leus tak som tam este raz volala a v pohode, napisala ma na toho 2.11 :-) totiz nebola to ambulantna sestra, ale nejaka pani co zastupuje, tak som sa trochu obavala ale zapisala ma normalne namiesto teba, takze dufam ze to bude normalne platit a este aj podakovala, ze sa to miesto vyplnilo :-))

martinka54

laloa
ta trubica sa dava az ked spinkas, lebo fakt si nepamatam, ze mi ju davali, ale mala som ju urcite, lebo ked som sa prebrala, mala som taky divny pocit v ustach

alore
uz moc nesledujem, ktora ku komu ide, ale ja som sa zobudila na intenzivke a potom ma previezli na izbu. bola som v snope