Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

moetka

neviem ,sorry...
hmm jedine coho sa teraz bojim je zemi budu meskat kramy ktore mam zajtra dostat...a ze sa nezobudim z narkozy :D

moetka

caute baby, toto forum mi velmi pomohlo ked som sa rozhodovala.
Takze ja diem teraz v sobotu 21.8.2010 pravdaze Dr.Cerven 280 ml gulate(167cm,50kg). drzte mi palce a kazdopadne dakujem za vasu pomoc :)

clang

barborka10
no ked este dva mesiace budem cakat, tak stale mi to beha po rozume. a to som si povedala, ze uz si radsej ani galerku nebudem pozerat.. no hej tie tabulky :))
skoda ze operacia nie je na druhy den po konzultacii, to by bolo super :P

barbora10

clang

doktor ma na to tabulky tak uz si nad tym nelam hlavu:-)
a ono to zalezi aj od toho,ci je zena stihlesia,alebo nie a aky ma siroky chrbat.ja som mala tiez mensi zaklad ako miska a s 350ml mam teraz 93 cez prsia.takze to vobec neporovnavaj s niekym inym.

clang

miska_21
pri tvojom zaklade a pri velkosti implantatov 375ml budes mat potom cez prsia 91cm???
tak ja som z toho uz cisty magor. lebo ja mam teraz 81 cez prsia a navrhnute velkosti mam 350ml na lavy a na pravy 280ml a mala by som mat potom 90cm. a to mame velky rozdiel v zakladoch..ale ja uz asi nad tym moc rozmyslam :))

miska_21

clang..netuším kolko mam cez teraz..ak by mi dal navrhnutých 375 ml, čo mi červen navrhol a vlastne to mam aj na objednávke tak by som mala 91 cm.

ja neviem...som z toho uz fakt zúfalá

bon bony

leus lebo som z opacnej strany slovenska...
ale od zaciatku, vdaka foru, ma lakal dr. cerven, takze dufam ze budem spokojna s vyberom :)

dr. cerven ma 3tyzdne dovolenku, volala som do ba asi tie 2-3tyzdne dozadu, takze uz mu bude zrejme koncit

clang

miska_21
uz som si ta pozrela v galerke. zaklad mas teda super, fakt. prsia budes mat urcite velmi pekne, mas pekny tvar a mozno by u teba 325ml bolo aj malo. hm? ked mne na lavy prsnik navrhol doktor 350ml. ty si osobne k comu viac naklonena?