Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

moetka

leus
on mi navrhol 300 , ja som totiz schudla zo 72 na 50 kilo takze tak mam dost koze ale povedal ze najmensie co mi moze dat su 280 . tak som do toho isla tusim mi dal vysoky profil. ja uz ani neviem :D uz to chcem mat za sebou :)

Florida

ahojte tak ja uz len odratavam dni
sobota nedela pondelok a utorok idem do toho tak drzte palceky silno :-) dakujeeem

miska_21

baby dnes som sa dovolala do novamedu hovorila som so sestričkou aj o tých pochybnostiach a hovorila mi že nech sa nebojím, že doktor nedava velke prsia, ze ked mi navrhol tolko tak si mam tolko dat...

leus

moetka
tak ty mas rovnaku postavu asi ako ja, tebe doktor max.take navrhol, alebo si do vacsich nechcela ty ist?A profil budes mat aky?Som ta hladala v galerke, ale asi nie si?

moetka

neviem ,sorry...
hmm jedine coho sa teraz bojim je zemi budu meskat kramy ktore mam zajtra dostat...a ze sa nezobudim z narkozy :D

clang

baby dospela som k rozhodnutiu, ze tak jak by to dr. navrhol na konzultacii tak si to aj necham. nech potom zas nie som sklamana s velkostou.. dobre nie :)?
len dufam, ze mi to vydrzi az do opky :DDD

bon bony

takze ty ides do ES co?
a nestresuj sa, lebo ti budu fakt meskat :) z narkozy sa urcite preberies :D aj ja chcem mat uz za tyzden opku jaaaaj :)