Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

lia
dr. trska robi s polytechmi, pokial by si chcela ine tak nema problem ti objednat aj ine. ja mam tiez polytechy a som s nimi spokojna

laloa556

moetka pošli fotku tvojich pŕs (bez tváre) na e.uhrinova@gmail.com spolu s tvojim nickom, a potom ti kočka pošle stránku, kde je galérka, aj heslo aby si sa tam dostala ;)

laloa556

Florida wuuuuej, v dobrom závidím - drž sa ;o)

bon bony dr. červeň pracuje s eurosilicone (www.siklienka.sk) ale nemá problém ti dať inú značku, ak by si chcela..

Lia86

Prosím, neviete me poradiť, s akými značkami silikónových implantátov pracuje dr. Trška? Ktoré by ste mi radili si vybrať?
Ďakujem

leus

moetka
dobra si, tolko si schudla?!Ta galerka patri k tomuto foru, som myslela,ze vies o nej, no ale ked uz mas OP za chvilu a urcene silikony tak je ti to uz v podstate jedno, ta galerka...

moetka

leus
on mi navrhol 300 , ja som totiz schudla zo 72 na 50 kilo takze tak mam dost koze ale povedal ze najmensie co mi moze dat su 280 . tak som do toho isla tusim mi dal vysoky profil. ja uz ani neviem :D uz to chcem mat za sebou :)

moetka

leus
on mi navrhol 300 , ja som totiz schudla zo 72 na 50 kilo takze tak mam dost koze ale povedal ze najmensie co mi moze dat su 280 . tak som do toho isla tusim mi dal vysoky profil. ja uz ani neviem :D uz to chcem mat za sebou :)