Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

clang a predoperačné si kedy budeš robiť? koncom septembra? či len týždeň pred OP.. oki, je to istejšie, ale ja sa bojím, že ich miniem :-D ale neminiem, to je len taký blbý pocit, ja mám rada všetko hneď vyrovnané :)
no ja zase môžem skôr cez týždeň po robote :-/ hmm tak sa potom nejak dohodneme..

bodynka sa nám dlho neozvala, dúfam, že je všetko o.k. ;o)

clang

laloa
no mozme aj stretko dat, len mne to teraz skor vyhovuje cez vikend, lebo byvam dlho v robke. neviem ako si ty na tom s casom. hm?

noo to ja pojdem platit az v septembri. najprv pojdem na predoperacne, a ked budem mat vysledky tak potom zaplatit silikony. nech viem, ze je to vsetko tak ako ma byt, istota..

laloa556

clang no čo to stretko? :o) ináč, ja by som aj rada šla zaplatiť tie implantáty, lebo sa obávam, aby som tie peniažky neminula :-P radšej.. pre istotu :o)

martinka54

lia
ja som si priniesla so sebou obrazok a dokonca tu kocku robil on.
nehovoril na sto percent preco, ale tak sa vyjadril, ze ja som mala vela koze a musel mi dost odoberat, ze tu kozu uz nemam taku pevnu a ked sa ten inplatat usadil, tak to vyzeralo hrozne. ono zo zaciatku tie prsia boli pekne, vravel, ze technicky su spravne urobene aj implantaty su v dobrej vyske. tesim sa uz na januar

Lia86

Martinka54 aj ti na konzultácii ukázal nej foto, čo robil prska? Mne by vyhovovalo, keby mi ukázal nej foto a ja mu ukázala, aké asi chcem. A nevravel ti dr., kde sa stala chyba, ked ti prsko povolilo?

martinka54

lia
prva kontrola bola tusim po dvoch tyzdnoch, ale ja som mala vstrebatelne stehy, takze namna sa pzrel poodlepoval ma a pozrel ako sa to hoji a dalsie po 6 tyzdnoch od operacie a vtedy uz mi dovolil nosit normalnu podpresnku.
musis sa rozhodnut sama co chces. ja som chcela povodne gulate,ale odporucil mi anatomy, tak som to potom nechala nanho. teraz mi to lave prsko trochu povolilo, tak mi to v januari bude opravovat a mozno si dam aj to prave vyssie, lebo som chcela mat take vypnutejsie, plnsie

Lia86

Martinka54, práve som cosi kdesi prezrela na nete a vyzerá to tak, že tie polytechy majú povrch ktorý znižuje riziko tej kaps.fibr. Ak by to tak bolo, tak neváham, a dám si polytechy. Po opke ešte koľkokrát treba ísť k dr na kontrolu. Či len na štychy? Bo som ešte krátko v práci, nerada by som moc vymeškávala, plánujem si vziať týždeň voľna, snáď sa rýchlo pozviecham:) stále váham, či si dať okrúhle alebo anatómy, chcela by som mať prirodzenejšie prsia ale krásne plný dekolt, ale dočítala som sa, že s anatómami sa to nedocieli:(

martinka54

lia
ano su dost makke, mne pripadaju ako moje, myslela som, ze budu tvrdsie. mozno je to aj tym, ze ja mam dost tkaniva aj koze, ale su prirodzene makkucke. ked si zvolis iny druh implantatov, tak urcite ti skoci cena vyssie. inak doktor vravel, ze s nimi robi dlho a nie su na ne nejake staznosti.

leus

ahojte baby
tak dnes som bola na konzultacii v KE chirmed kosice, po vypoctoch z mojich rozmerov mi Dr.navrhol 280-300ml a dohodli sme sa na 300 stredny profil,Nagor implantat-neviem ci je fakt taky kvalitny ako Dr.vravi, musim sa pozret na nete, ak daco o tom najdem...

Lia86

Martinka54,

a sú tie polytechy pekne mäkučké? Ja som rozmýšľala nad mentormi. Snáď to nepredraží celý zákrok. V utorok 24.8. idem na konzultáciu, sa moc teším. Predbežne sme dali zákrok na 25.10., ale keby mal dr. Trška voľný 3.septembrový týždeň, asi by som šla, neviem sa dočkať nových prsíčok:o)

majú aj tie polytechy povrch, ktorý znižuje riziko kapsulácie?