Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

carol
a teba kto operoval a preco si sa rozhodla prave pre nagory?Ja na tej konzultacii som sa viac zaujimala o velkost ,ako o znacku impl.co ma teraz mrzi...doktor proste navrhol nagor, lebo ze sa nevlni a ja som suhlasila

leus

bon bony
jedna letela uz na druhy den po OP, takze si myslim, ze po 2tyzdnoch v pohode, ja po 2tyzdnoch po OP tiez pocestujem 500km a to autom, co je podla mna horsie...

bon bony

baby co ste po operacii, poradte prosim, do zajtra sa musim rozhodnut co a ako, stacia 2 tyzdne na to aby som bola v pohode vycestovat letecky do zahranicia na tyzden? mooc mi pomozete!!!

bon bony

laloa556 no ved to ze su najlacnejsie... dufam ze to nevypoveda o kvalite, radsej by som si priplatila. Este som citala, ze su najcastejsie silik. pri ktorych sa vytvori kapsula :-/ viem ze napr. mentory maju nejaky protikapsularny povrch, s ktorymi je minimalne riziko a takisto aj niektore ine druhy
Kedy mas termin op. ?

laloa556

bon bony fuuuha to ti neviem poradiť, kedže OP ma len čaká.. každá kočka to zvláda inak, i keď ja osobne si myslím, že 2 týžnde je málo.. neviem, dúfam, že ti čím skôr niekto odpovie ;) a čo sa týka ceny, tak ja som sa ani nepokúšala pozerať po inej značke silikónov, nakoľko eurosilicone je že vraj jeden z najmäkších (to som čítala, tak ma neodsudzujte, ak je to inak:)) a aj som ho držala a zdá sa mi aj cenovo asi lepší ako iné, patrí medzi tie lacnejšie. a dr. červeň robí s nimi, baby sú tiež spokojné čo ich majú, tak som to neriešila ďalej :)

bon bony

laloa556 diky za odpoved a nevies prosim ta o kolko su potom drahsie ine znacky? cca kolko eur je tam rozdiel, nahodou nevies?

Inac dievcata co ste po operacii.
Prosim Vas, potrebujem poradit.
Budem 2 tyzdne po operacii schopna vycestovat do zahranicia na tyzden? (letecky) Nemam sa tomu radsej vyhnut alebo to bude v pohode?
Mam z toho obavy a neviem ci odlozit operaciu, alebo ako :-(

carol

leus ja mam nagory a nemam ziadny problem. nie su vobec tvrde. tam su podla mna minialne rozdiely. zase si to nemozes predstavit tak, ze budu tvrde ako skala.

leus

baby pomozte mi v rozhodnuti, prosim
po vcerajsom sprtani sa o znackach silikonov nie som si ista, ci mam pristupit na tie NAGORY, zevraj su tvrde mi baby vravia...a kvalita, to neviem,iba to ze sa nevlnia, nema niektora skusenosti s touto znackou?

mihai

caute,

lia86, pises ze mas obavy ze nebudes mat s anatomami plny dekolt. nechcem sa starat, len ti ponuknem svoj pohlad, napr. ja mam anatomy a nemyslim ze nemam plny dekolt, ony sa vedia tvarit az moc gulato. ale zas ja mam chudy hrudnik. napada am takto narychlo z hlavy este Tanda, ona ma aj tusim 320ml ako ja a tiez ma plny dekolt a asi aj prirodzenejsi nez ja. tie prsia su plne a pritom neposobis hore mohutne, je to taky prirodzeny prechod a aj prsia maju prirodzeny tvar.