Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Leus,

dr,magdovi mozes plne doverovat tak ako ja lebo mna ooperoval 2,12,2009 a som nadmieru spokojna a stastna...mam 450ml okruhle eurosilicony, rez pod prsom a tiez nemam nejake bomby, chcem ist v buducnosti do vecsich ha ha...aj dr.kacmar aj dr.magdo su skveli a niekedy su pri operacii obidvaja sa pekne spolu radia ...vrelo ti ich odporucam ...a ja som letela 3,den po op a nemala som jediny problemik , citila som sa fajn az nato ze som isla zhrbena ako quasimodko ha ha ...autom si to neviem predstavit a este k tomu 500km, drzim palce :)

martinka54

leus
teplota je normalna, ze mas po operacii, ved to je aky velky zakrok. mne bolo stale horko, okna mi sestricka musela dokoran otvarat a na noc mi ich zatvorila,lebo by som prechladla, opku som mala v marci a noci boli este dost chladne.
a nechapem preco sa pytat na tehotenstvo, ved ked ti dava podprsnou ryhou tak by ti tam nemal nic narusit a kojit mozes ci ti ide o velkost? ja som sa skor obavala ako mam ja okolo dvorca ci io bude potom funkcne a som povedala, ze keby nieco tak dieta uz nemusim mat, ale ja mam tiez zatial jedno a nemam vela rokov. po operacii mi doktor povedal, ze mam vsetko v poriadku

leus

dianka
a este nieco, ty uz neplanujes byt tehotna?Lebo mna sa dr.spytal, ci este planujem, mam 35rokov a jedno dieta, ale ja sama neviem, takze tak...

leus

dianka 82
no to je zaujimave, lebo ja mam bez predoperacneho taku sumu, keby som si dala predop.vysetrenia, tak +70euro, ja neviem ako to tam pocitaju.A mam 168cm a 50kg.Mna pomeral-Dr.Magdo a podla jeho vypoctov mi poovedal, ze na mna 280-300ml.Ty si spominala, ze si mala po OP teploty, nebol to hadam daky infekt, nic?lebo Dr.vravel, ze uz sa stalo, ze par pripadov mali aj infekciu, museli vybrat implos a preliecit, tak ma az striaslo pri tom.Tak si mam dat radsej Kacmara na OP?

leus

dianka 82
no to je zaujimave, lebo ja mam bez predoperacneho taku sumu, keby som si dala predop.vysetrenia, tak +70euro, ja neviem ako to tam pocitaju.A mam 168cm a 50kg.Mna pomeral-Dr.Magdo a podla jeho vypoctov mi poovedal, ze na mna 280-300ml.Ty si spominala, ze si mala po OP teploty, nebol to hadam daky infekt, nic?lebo Dr.vravel, ze uz sa stalo, ze par pripadov mali aj infekciu, museli vybrat implos a preliecit, tak ma az striaslo pri tom.Tak si mam dat radsej Kacmara na OP?

dianka82

Leus mna operoval dr.Kacmar a som velmi spokojna s jeho pracou.Mam rez pod prsiami a vobec to nieje vidiet.Samozrejme jazvy este nevybledli,ale su sikovne zamaskovane pod prsiami.Na zaciatku boli ako kamene,ale postupne maknu a tiez zisli troska dole.Vyzeraju teraz prirodzenejsie.Hlavne som spokojna s velkostou aj napriek tomu,ze vacsinou,co citam tak baby s podobnou kostrou si davaju menej.Ja ich mam fakt akurat.Teraz mam 27 rokov a cvicim plus nejake kilo dole a podpisalo sa to hlavne na prsiach.Po tejto operacii ich mam zase ako za mladi...A inak aj s predoperacnymi vysetreniami prostrednictvom chirmedu ma to vyslo 2150 eur.Este sa Ta chcem opytat aka si vysoka a kg ked to mozem vediet.Mne najprv dr. navrhol 280-300 ml,ale na moju poziadavku,ze chcem radsej vacsie prsia ako mensie sme sa dohodli na 360ml a ja fakt nemam ziadne bomby...

leus

dianka 82
no super, ze si sa ozvala, som teba cakala,takze si spokojna?Ja neviem preco preferuju tam nagory, ale to len najnovsie, pred tym s nimi nerobili.Aj cena ma prekvapila, cakala som ze budem platit do 2tisic euro a platim viac, no moja znama platila v SK 56tisic tam, ale neviem aku znacku ma.A kto ta operoval?Ja som sa pytala sestricky, nech mi poradi, ku komu mam ist, ale asi nechcela, nemohla, neviem...

Lia86

Mihai,

ďakujem za príspevok, si ma presvedčila o tých anatómoch, dám si tie:o)
teda ak mi dr odobrí

Leus,

ja so silikónmi ešte skúsenosť nemám, ale čo som sa dočítala na zdraví, tak tam baby písali, že Nagory sú dosť tvrdé.

dianka82

Leus,
ja mam skoro tri mesiace po operacii a zhodou okolnosti v chirmede a tiez mam nagory.Presne ako Ty aj ja som sa zaujimala viac o velkost ako o znacku.Ale musim povedat,ze som s nimi spokojna.Neviem porovnat ako su tvrde s niekym inym,co ma silikon,ale ja som v poho.Mozno su trocha tuhzie,ale co na tom.Hlavne,ze ich mam.Inak ja som nizka-160cm a pred opkou 47 kg a mam velkost 360 ml.Zaklad som tiez mala-najdes aj v galerke.A musim povedat,ze som maximalne spokojna a vobec niesu nejake obrovske.Presne to ,co som chcela!!!