Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

laloa no vstat z postele bol problem ked pozuijes svalstvo zlahu strasne teraz doma sedim a je to lepsie lebo nenapinam svalstvo
ja som nemala skoro ziadny zaklad tym padom to svalstvo dostava zabrat a najhorsie je ze mam kasel hlieny a tak si robim bolest navyse

dianka82

Leus ja som este tehotna ani nebola.Planujeme zacat niekedy nabuduci rok na tom pracovat a tak dufam,ze to uz bude vsetko na svojom mieste.Ja som vzdy mala vacsie prsia,ale vzhladom k tomu,ze uz nemam 15 a schudla som tak prsia si to odniesli asi najviac. Ok nebola to ziadna hroza,ale nebola som vobec spokojna a preto som sa rozhodla,ze pojdem teraz.
A tiez som s nimi letela po 14tich dnoch a pohoda.Bala som sa,ze budem mat nejake tlaky a komplikacie,ale normalny let ako stale takze toho by som sa nebala. Inak 280-300 ml navrhoval aj mne dr.Kacmar,ale nejako sme to zriesili na 360.Popravde po operacii som bola velmi opuchnuta a vyzerali velke,ale nastastie opuch zmizol a mam presne velkost aku som chcela.Fakt som sa na zaciatku bala,ale teraz je to ok.A tym,ze teraz trosku zisli dole vyzeraju este lepsie a manzel si tiez pochvaluje,ze velmi pekna robota... :-)
Inak,co sa tyka toho,ze nevies koho si vybrat Ti asi neporadim.Podla mna obidvaja budu v pohode.Tak sa nicoho neboj a tes sa na nove prsia...

Florida

ahojte dakujem
teraz mi nie je najlepsie chcela som aj spinkat ale je to tazko sa ulozit este ze mam muza pri sebe, inak by som to psychicky znasala dost zle najhorsie je ze mam kasel hlieny sa mi uvolnuju po opke a boli to jak fras :(
aj ja vas chcem na FB tam som castejsie

barbora10

florida

nech ti neove prska robia radost!!!

bellinka

tebe musim prska pochvalit a vlastne aj teba celu:-)ked som ta videla na FB,tak na to,ze mas 450ml a si chudunka,tak tie prska na tebe krasne vyzeraju.asi mi das za pravdu,ze takto v galerii fotky bez tvare a celeho tela velmi skresluju a tie prska vyzeraju v galerii ovela vacsie ako v skutocnosti.niektore dievcata ti napisali,ze su tvoje prsia obrovske,ale su akurat,uplne sa ti taka velkost hodi a su sice velke ale nie az take velke,ako vyzeraju v galerii.

leus

belinka
ty si z BA vsak?Sme spolu komunikovali cez facebook :)
martinka 54
on ma upozornil len preto, lebo mi nevedia zarucit po estetickej stranke ci mi po kojeni ostanu take ako pred tym, napr.sa mozu zdeformovat, alebo vytahat koža atd...

laloa556

Florida gratulujeeeeeeeeeeeem, super, máš to za sebou, pár dní vydrž a už bude len dobre ;o) prajem ti, nech máš čo najmenej bolesti a nech sa dáš čo najskôr dokopy, bežkaj si oddýchnúť ;) ináč, ten tlak je moc silný či to je skôr taký pocit, že nezvyk? a baby čo ste po OP, aké to bolo po prvýkráť vstať z postele, ešte keď ste boli v nemocnici?

Florida

ahojte tak sa hlasim mam to za sebou, vcera som mala zakrok, uz som konecne domka, este to boli a je to tlak ale lepsie ako vcera tak verim ze kazdym dnom to bude tak, ofacovana budem tyzden takze som ich este nevidela o tyzden idem na prevez a asi ich uz aj teda uvidim, vsetci boli belmi mili muz mi pomaha lebo sama vela veci este nedokazem ani si pomaly otvorit dvere, natiahnut si nohavicky...tak mi pomaha muz,idem si pospinkat dolieha na mna unava, najviac som sa po operacii tesila ako sa najem :-) strasny hlad a v noci chut na cokoladu zjedla som ju celu ako dobre padla.papaaa a pusinky