Leus ja som este tehotna ani nebola.Planujeme zacat niekedy nabuduci rok na tom pracovat a tak dufam,ze to uz bude vsetko na svojom mieste.Ja som vzdy mala vacsie prsia,ale vzhladom k tomu,ze uz nemam 15 a schudla som tak prsia si to odniesli asi najviac. Ok nebola to ziadna hroza,ale nebola som vobec spokojna a preto som sa rozhodla,ze pojdem teraz.
A tiez som s nimi letela po 14tich dnoch a pohoda.Bala som sa,ze budem mat nejake tlaky a komplikacie,ale normalny let ako stale takze toho by som sa nebala. Inak 280-300 ml navrhoval aj mne dr.Kacmar,ale nejako sme to zriesili na 360.Popravde po operacii som bola velmi opuchnuta a vyzerali velke,ale nastastie opuch zmizol a mam presne velkost aku som chcela.Fakt som sa na zaciatku bala,ale teraz je to ok.A tym,ze teraz trosku zisli dole vyzeraju este lepsie a manzel si tiez pochvaluje,ze velmi pekna robota... :-)
Inak,co sa tyka toho,ze nevies koho si vybrat Ti asi neporadim.Podla mna obidvaja budu v pohode.Tak sa nicoho neboj a tes sa na nove prsia...