Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

aha ake dlhe spravy :-) a to som mala v utorok zakrok :-) ale podotykam ze lezkam v polosede s notebookom na nohach :-)ide to

Florida

ono asi tie tabletky uplne ta utlmit nemozu uplne mozno by som potrebovala ine tabletky lepsie a kebyze neberiem nic isto to poznat a je pravdou ze isto to kazda znasa inac niekto horsie niekto lahsie zalezi aj od toho tlaku ved ja som nemala ziadne prsia ten tlak je isto vacsi akoby to bolo zakladom inak ten sval dostava zabrat a je to cerstve a aha pisem maily uz vcera ked som prisla domov som vedela napisat mail tesne po op v ten den este vecer som nevedela ani telefonovat ruky nedovolili pre bolavost isto to bude uz len lepsie len nech dni utakeju
v nemocnici mi hovorili ze niektore zenu uz v den op sli domov
pre mna je asi najvacsia pomoc ta opora doma citim to na sebe ze akonahle tu muz nie je citim sa inac horsie ked pride pohladi ma pusinku mi da hned sa mi ulavi a vsetko lepsie znasam uz len to ze je tu

este som ich nevidela az o tyzden pri preveze mozno aj to mi doda silu

beriem este aj ten wobenzym aby som nemala modrinky opuchy vraj je to dobre aj ked zjest 10 tabliet naraz fufufu :-)) som plna cukrikov prave som ich tu prehltala, drahy tu pri mne stal s cajikom so slamkou :-))) som rada ze ho mam

a inak co mozem poradit dobre je mat niekoho isto v tych prvych dnoch pri sebe mamu priatelku rodinu priatela proste niekoho kto pomoze so zakladnymi vecami, napustit si vodu do pohara flasu neotvorim neotvorim dvere tak vsetky mame dokoran svetla rozsvietim :-) nesplachnem byt bez nohaviciek lebo aj s tymi je to tazsie tak ani ich netreba drahy ma aj ucesal urobil mi perfis cop a onze mas to dobre ?? a ja ze ako si ma nacancas taku ma budes mat hihi dnes ma osprsi lebo mi nie je so seboou dobre aspon od spodu nozky a tak a co je super elektricka zubna kefka ;-)
ja vas nechcem strasit pokusim sa byt optimistickejsia aby ste sa nebali ked uz ste sa preto rozhodli:-)

laloa556

leus každá to znášame inak, ja sa tiež trošku bojím, ale určite to stojí za to ;o)
florida moja, prajem ti nech máš bolesti čím skôr za sebou, nech sa to každým dňom zlepšuje! ozaj, a tabletky proti bolesti užívaš? či nezaberajú tak?

leus

florida
mas skveleho manzela, esteze je s tebou, do kelu ked si predstavim ,ze aj mna toto caka tak normalne prestavam mat aj chut ist do toho :(

Florida

ajoj leus no dnes je to horsie ako vcera ale pospala som si na hodku tak sa to trosku skludnilo zacinam citit vsetko okrem tlaku tak aj sitie a bradavku co mi robili upravu citim sa dnes menej pohybliva ako vcera asi to je len taky prechod vraj 48 hodin je takich, musim vydrzat
mne to vsetko stazuje kasel uvolnuju sa mi hlieny a neviem to prebolest normalne vykaslat hm
muz mi pomaha vsetko podava a obskakuje ma pomaha lebo este nejdu robit ani tie zakladne veci bez jeho a psychicky ze je tu by to bolo tazke velmi mi pomaha.