Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

co ja viem, ja tam nic nevidim take, ale mas ich riadne...boze, uz teraz rozmyslas nad reopkou, normalne sa to zle cita...

dianka82

Nie,vravel,ze to si budem vidiet len ja.Ono to v skutocnosti pre okolie naozaj vidiet nieje,ale na fotkach som to postrehla.Ak by som v buducnosti isla na vymenu tak si to dam vyrovnat.Ale ziadna tragedia...
Leus pozri aj na tu fotku zhora a ono to postrehnes...

dianka82

Leus hodim aj to,ale prave pisem,ze mi blbne fotak tak az to dam dokopy tak hned pridam nove foto.Inak ja mam lavy prsnik troska mensi,co v skutocnosti nieje az tak vidietm,ale neviem preco na fotkach to vidiet nejako.Ale nevadi,ja som mala take prsia uz povodne.Ak v buducnosti pojdem na reopku tak si to dam mozno ten lavy implantat troska vacsi,ale vo finale to fakt v skutocnosti nieje vidiet.Som spokojna maximalne oproti tomu,co som mala predtym...

dianka82

Inak mam tam len zopar fotiek pretoze mi blbne fotak,ale az ho dam dokopy nieco popridavam.Foto tiez nieje moc kvalitne pretoze je to fotene prostredictvom mobilu...

leus

dianka82
hmmm, pekne ti ich spravili, vyzeraju fakt ako prirodzene, skoda ze si este nehodila foto z predu bez podprdy...

zara9

Kylie89
ja mam tiez termin 11.9.v PK o 8.OO tam mam byt
ja mam 17Ocm a 55-56 kg
predoperacne uz mas za sebou?ja idem zajtra,dufam,ze dopadnu dobre...:)ty tam mas byt kedy?tiez rano?