zara9
A kedy mas termin ? ja 11.septembra v Pezinku, aj s kamoskou, ideme v ten den spolu, takze tam bude sranda :)dufam, ze budeme spolu na izbe, este to musime dohodnut :) ..aspon sa budeme navzajom podporovat. A ty kedy ? No, pan dr. mi uz odpisal na mail a povedal, ze vzhladom na to, ze som taka chuda(176cm/50kg), tak by odporucil vysoky profil, lebo v strednom profile, by mi okraje boli hmaatelne a aj viditelne, takze odporuca urcite vysoky profil a 375 ml , ale ze mozem aj tych 400 lebo medzi tym uz je minimalny rozdiel, jen 1 cm, ci ako... tak rozmyslam, ze dam predsa len tych 400 .. Ked uz idem po noz, tak nech to stoji za to ! :)
Foto som na ten mail poslala, ale zatial mi neprisla odpoved..
A este by som sa chcela spytat, mate niekto niake skusenosti s AQUAMIDOM ? Viem, ze to nepatri do tejto temy, ale chcem si dat hned v narkoze pichnut, vraj je to trvale. Lenze sa bojim trsku, lebo ako som citala forum na OMLAZENI, tak tam pisu, ze nemusi to telo prijat a to uz je nezvratne, a hrcky mozu ostat a tak.. takze neviem teraz co s tym.. ale este ma dost zaujalo, co som sa na tom for docitala, ze to vzydvihnutie retnej cervene, ze urobia malinky rez a tym padom ta horna pera je vacsia, lenze neviem kde to tu na SR robia, vacsinou tam pisu cesky, ale aj slovenky , tak cakam na odpoved.
A mam taky problem, tiez to nepatri do thoto fora, ale nejde mi pribrat, keby ste nahodou niekto poznali nejaku dobru radu, alebo dakeho dobreho odbornika v BA na tento problem, tak piste, budem velmi vdacna :)