Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

bodynka ahoj :) neboj sa ja tu podprdu nerozopinam len som sa pytala preistotu... ja som bola cely cas v pk vysmiata xixi... a hlavne ked som si ich videla, pretoze su uplne krasne a podla mojich predstav, tak dufam ze to nezakriknem... klop klop :D mam stredny profil 325ml su akurat k mojej postave :)

zara9

Kylie89
este som implantaty neobjednavala,az ked budu vysledky ok :)a dam si 375ml vysoky profil
ano,vidime sa tam:) ale preco tam mame byt obidve na 8.00hod?
a ta tvoja kamoska ide tiez na opku,alebo len ako podpora? :)

bodynka

Alore ja som ju vobec neodopinala. Ani nachvilku, lebo som sa bala ze ju uz nezapnem spet :D Ale aj doktor sa ma na vyberani stichov pytal: nerozopinali ste si vsak? Takze nechaj tak a vydrz to.

alore

moetka ahoj :)
ja striedavo lezim,sedim, prechadzam sa... ako kedy. Teraz idem sediet nad knihami zajtra mam skusku :D tak som zvedava ako to tam zvladnem xi.
Baby aj ja som mala mat menzes pocas opky mala som ho dostat v piatok,ale nastastie som ho dostala az v nedelu ,ked som prisla domov :) takze pohodka.
Baby doma ste si aj tu podprsenku a pas rozopli a poutierali sa? Ci tych prvych 10 dni ste ju vobec nerozopinali?

moetka

laloa prepac ja som chcela pisat alore ale nejak som sa pomylila :D

a baby nic si nerobte z toho ked vam budu meskat ja som mala dostat minulu sobotu a stale nic. a tehotna niesom. pokym poviete anesteziologovi je vsetko v pohode..

Kylie89

Zara9

ano 11.9. v PK na 8.OO tam mam byt :)
tak sa tam vidime :)

to predoperacne - vysledky krvi uz mam a aj kartu zdravotnu, ale EKG mam az 5 dni pred opkou, ale to v pohodke stiham vsetko:)

a rozhodla som sa teda pre 400ml vysoky profil :) ty si sa teda ako rozhodla ? uz si si objednala implantaty ?

clang

laloa
noo vyzera to tak :). ja vo stvrtok si dam poslednu tabletku a v utorok dostanem kramy. noo dufam aj ja, ze to na dalsi mesiac bude ok. dufam, ze sa mi nezhorsi moc plet :/
ale uz sa nam to pomaly krati :)

inak odpisal mi cerven na ten mail, ze on by to nechal tak ako sme sa dohodli na konzultacii, ale ze sa nebrali dalsiemu stretnutiu. tak som napisala ze to nechcem menit, ze davam na jeho nazor a dufam, ze to bude ok a budu co najviac podobne :)

laloa556

clang my to máme narovnako, aká haluz :-D ja si dávam zajtra poslednú :) len som zvedavá ako to bude pred OP - dúfam, že mi bude "meškať"