Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

jezibabka188 - jednoducho vezmi fotak, cvakni si svoje prsicka, pošli foto svojich prsicok spolu aj s tvojím nickom na e.uhrinova@gmail.com a kočka ti pošle link spolu aj s heslom, kde sa galerka nachádza ;)

jezibabka188

laloa556 a to musim poslat foto svojho poprsia ked ho nemam spravene? vobec tomu nerozumiem. Ved tam mozu davat foto bez tvare a je to v poriadku. Chcem jednoducho vidiet ako to vyzera nic viac.

Kylie89

Dianka82

Treba si dať ten najväčší :)
Idem na konzultáciu s jedným chirurgom Paliatka sa volá, som našla na neho odkaz na jeho FB, tak píšem s ním, dohadujem konzultáciu, je bezplatná :) takže super, no a uvidím, čo mi povie :)

A ostatným sa chcem ospravedlniť, že odbočujeme trošku od témy.

Kylie89

Dianka82

Treba si dať ten najväčší :)
Idem na konzultáciu s jedným chirurgom Paliatka sa volá, som našla na neho odkaz na jeho FB, tak píšem s ním, dohadujem konzultáciu, je bezplatná :) takže super, no a uvidím, čo mi povie :)

A ostatným sa chcem ospravedlniť, že odbočujeme trošku od témy.

dianka82

Kylie 89,troska odbocim od temy,ale ja tiez uvazujem,ze si dam zvacsit pery,ale neviem akou metoudou.Celkom som rozmyslala,ze si ich dam chirurgicky.Najprv sa vytiahne vraj ten stred a neskor sa robia boky.Aj ten permalip ma zaujal,ale kdesi som citala,ze moc velky implantat to nieje.Tak teraz riesim dilemu...

Kylie89

Zara9

Ja z BA :)) aj kamoška je z BA..

Ja už sa neviem dočkať, nič nerobím iba čakám na to :) aj pusu si chcem dať spraviť, asi ten permalip, som to pozerala na internete a vyzerá to super, a okrem toho ak neni človek spokojný dá sa to vybrať hocikedy, alebo zmenšiť, zväčšiť, len musím zistiť, kde to tu u nás robia :D ... :) jááááj sa tešííím, budem nový človek :))

zara9

Kylie89
tiez sa veeeelmi tesim na nove prska:)ale vobec si este neuvedomujem,ze uz sa to blizi....:)skorej muz mi to pripomina,ze za chvilku budem mat prska...:))))
a odkial si?ja z TT

moetka

ide ma rozhodit.. minulu sobotu som mala dostat kramy a stale nic.. chyta ma paranoja ze som tehotna .. tri dni po operacii. krasne...

Kylie89

Zara9

Kamoska ide tiez na opku :) tiez ma 400 ml vysoky profil.

Hm, tak vzdy to tak je, neviem, asi treba zapisat vsetky, pripravit a tak..

ako tak pozeram tu galerku, je to super, ked si to clovek tak moze pozriet, len bolo by fajn, keby tam bolo napisane aj vyska, vaha .. a pri kazdej foto aj s celou postavou, ako bez hlavy, ale postava proste.. ale inak super.. a ako to tak pozeram :) jeej aj ja sa uz tesim na nove krasne prsiiicka :))