Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

moetka

mile damy
v sobotu o deviatej ma operovali ,prekvapivo do teraz skoro ziadne bolesti max ked vtavam . som spokojna zabandazovana .kedy ste zacali pouzivat ruky? ako realne?
alore: skoda ze sme sa nestretli lezali sme od seba asi desat metrov :)

barbora10

Kylie89

myslim,ze tym ze nazries do galerie,tak to bude pre teba este tazsie v rozhodovani.lebo tam tie foto strasne skresluju a vyzera to uplne inak ako vskutocnosti a ty budes na vazkach.zo svojej skusenosti ti odporucim,aby si sa galeriou neriadila,ale nechala to na doktora.tych 375ml a 400 uz taky velky rozdiel nebude.ja mam 350ml,vysoky profil a prska mam velkosti C,co je slusna velkost,ale kludne by som brala aj 400,teda nebala by som sa ani tej velkosti.

do galerie sa dostanes ak posles fotku svojich prs na e.uhrinova@gmail.com a livka ti posle link na galeriu aj s heslom.do mailu nezabudni vlozit aj nick pod akym si tu na fore.vela stastia:-)

Kylie89

No tak popisem to takto..

dnes som bola na rekonzultacii u pana dr. Cervena v Pezinku, robi aj v BB aj v Pezinku.. no a som chuda a vysoka, pan doktor mi teda odporucil 350 - 375 ml stredny profil gulate , ale sa mi to zdalo malo, tak som sla na rekonzultaciu a teda povedal 400ml a vysoky profil, ale teraz sa bojim zase lebo nechcem ich mat ako dva balony, takze neviem ci si mam dat tie stredny profil 375 , nech to je take prirodzenejsie ...

termin mam v septembri o 3 tyzdne, takze musim sa uz rozhodnut a objednat implantaty ...

poradte mi prosiim, velmi by mi pomohlo, keby ste mi ukazli foto, ake mate , kolko ml a pred a po, dakujem moc moc moc ...

Florida

ahoj alore myslim na teba ;-) drzkaj sa a daj potom vediet ked budes vladat ako sa citis drzim silno palceky !!!!!!!!!!!!

malachi

alore
ja az v novembri tak ze ja si este pockam...
baby skakali ste do vody?nie je to problem ten naraz do vody?mna to zaujima koli vodnym sportom lebo tam sa do vody pada casto aj ked mam na sebe neopren co tie prsia by malo znacne drzat...dr cerven mi neodpisal tak sa pytam vas,diky!