Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

moetka - moja, rada by som už ležala :) ale ja mám OPku až 9.10. ;)

nelusik, jezibabka188 - pošlite foto svojich pŕs spolu aj s vašim nickom na e.uhrinova@gmail.com a kočka vám pošle link spolu aj s heslom, kde sa galerka nachádza ;) ku komu sa rozhodujete ísť?

zara9

Bodynka
dakujem :) zobrali mi 5ampuliek krvi a ze mam prist vo stvrtok pre vysledky a potom pojdem na EKG...myslela som,ze to vybavim za jeden den,no asi nie...:)

dianka82

Bodynka dakujem za pochvalu.
Leus bradavky mam rovnako a medzeru myslim,ze taku normalnu.Pred opkou som mu vravela nech mi da prsia,co najblizsie k sebe(velmi sa mi pacili prsia barbory 10),ale vraj skusal a nejako sa mu vracali troska do stran.Je to tym povodnym tvarom takze to je asi tazko ovplyvnitelne.Prihodim foto hned ako bude mozne...

bodynka

Kylie a ostatne, nemam problem zohnat vystuzenu 70 D ale problem je zohnat push-up 70 D. Alebo balconet.
Ja ju musim na odporucenie pana doktora. aby mi prsia nadvihlo. Asi som skoro zacala chodit bez podrdky a mozno poklesli tou zatazou, neviem.Ale mam nejak vysoko dvorce.
A inak v tescu vobec nemam problem zohnat podrdky,stale maju 70 D.A tie mi sadnu uplne ze genialne.
Dianka, pekne prska mas , gratulujem.
Zara drzim palce na predoperacnych.
Laloa uzivaj si to krasne cakanie a snivanie. V niecom je aj to velmi prijemne.