Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

alore

no ahooooj :))
tak to je super, ze sa dobre citis. som na teba myslela, uz sa tesim na fotky, verim ze prska mas urcite super. tak odpocivaj :)

alore

ahojte babulky :)
dakujem vam vsetkym,ktore ste na mna mysleli. Vsetko dopadlo super, prska su krasne. Velmi dakujem panovi doktorovi :) Vsetci boli velmi mili. Bolest sa da vydrzat, horsie je skor vecer, ale da sa. Predstavovala som si to horsie :) Po narkoze mi nastastie,vobec nebolo zle. Chvilu som si necitila brusko prostredniku na pravej ruke ale to preslo :) Cele poobedie som bola vysmiata,vobec sa mi nechcelo spat a prasky proti bolesti som si dala preventivne na noc. Bolia ma skor rebra ked vstavam. Dnes aj vcera som sa v pohode osprchovala aj zuby si sama umyjem, ucesem sa... pekny dnik :D

laloa556

clang ty si tiež chudučká :-P ale šak baby nám dajú snáď nejaké tipy na obchody s podprdami..

babyyyyyy ja sa tak veľmi teším, každý deň odpočítavam, ide mi to strašne pomaly - asi kvoli tomu.. už nech je aspon 23. september. :))))

alore ako?

clang

laloa
noo bodynka ma problem s podrdou asi aj preto, ze ma chuducky driek a vystuzenu 70D asi tazsie zozenie..

dufam, ze mi taky problem s podprdami mat nebudeme.

bodynka

tak vcera si dobre dopadla? vsetko ok? no alore zavidim, sa ani nedivim, ze sa tak usmievala :))

laloa556

bodyyyyyy no toto :) veeeľmi krásne ich máš! waaau :)))
ako to že je problém získať podprdu? a tie čo ich majú svoje a potrebujú vystužené, tak čo? kočky to ste mali všetky na začiatku problém s podprdami?

bodynka

Zara velmi pekne dakujem.
Vcera som bola na kontrole v Pezinku, videla som Alore ako isla na prevez . Cerven nas upozornil ze ci sa nhodou nepozname. Tak sme sa videli, ale len pozdravili. A ked sla von tak bola totalne usmiata. :)))
no a ja mam nosit pushup aby mi prsia nejak podvihlo, tak som si vcera v Ba jak najata kukala snad 20 podprd :DD A nic nekupila.Tak Deckove uz skoro nenajdem vystuzene. A ak najdem tak velky obvod 80 a potom to je velke. Takze hruza , musim si asi specialne nechat objednat :DD Zrejme z Beate uhse :D

bodynka

Zara velmi pekne dakujem.
Vcera som bola na kontrole v Pezinku, videla som Alore ako isla na prevez . Cerven nas upozornil ze ci sa nhodou nepozname. Tak sme sa videli, ale len pozdravili. A ked sla von tak bola totalne usmiata. :)))
no a ja mam nosit pushup aby mi prsia nejak podvihlo, tak som si vcera v Ba jak najata kukala snad 20 podprd :DD A nic nekupila.Tak Deckove uz skoro nenajdem vystuzene. A ak najdem tak velky obvod 80 a potom to je velke. Takze hruza , musim si asi specialne nechat objednat :DD Zrejme z Beate uhse :D

zara9

Kylie89
tiez som sa mohla rozhodnut medzi 375 a 400ml vysoky profil,ale asi pojdem do tych 375 tych 400 sa mi zda uz moc,aj ked stale nad tym premyslam...:)ale zase zalezi od typu postavy...
termin mam tiez o 3 tyzdne v PK v utorok si idem robit predoperacne...