Lia86
A ešte aj záleží na tom, aký máš základ.
Tak ja tam niečo málo mám :)), tak určite budú tie prsia ináč vyzerať, než keď má niekto naozaj, že letisko. Ale doktor povedal, že to bude 70C, také plnšie trojky, takže to je okk :)
Kamoška má 290, ona mala letisko predtým, a ona to má také prirodzené, ale rozmýšľa, že by so dala aj väčšie, lenže vtedy na to letisko jej dr. nechcel dať viac, že to by nešlo.
A potom jedna kamoška si dala 350 tuším a teraz si dala 550 tuším.. tiež chudá a aj nižšia odo mňa.
A ďaľsia kamoška mala 290 guľaté a teraz si dala 390 slzičky, že to mala aj malé a aj sa jej nepáčilo,bolo jej strašne vidno jazvy pod prsiami, tak ako si dala tie slzičky jej to padlo trošku a má to v pohode už.
Mne to ide robiť cez pazuchy, teraz sa to skoro vždy robí cez pazuchy, tam to aj najmenej vidno a tá jazva skoro úplne zmizne.. a cez pazuchy sa aj tak dajú len guľaté, slzičky spod prsa.. ale zas je tam ten výber, že nízky profil, stredný a vysoký.. No, ale väčšinou sa dáva vysoký, však tie prsia časom trošku poklesnú a vyzerá to potom fajn ;)).. :D