Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Mne dr povedal, že dva týždne by sme mali mažť prísny kľudový režim, ale po týždni by som už mohla ísť do práce (za pc). Kamoška vravela, že prvé 3 dni sú hodne zlé, bolesti, nehýbeš rukami, zle sa vstáva z postele, ale pak je to ževraj len lepšie a lepšie. A dr vravel, že každá to znáša inak takže sa nedá povedať, koľko to bude bolieť, kedy dvihneme ruky a tak, ale že taký týždeň budem zničená...tak neviem, určite budem mať bobky pred opkou, ale teším sa... je a šoférovať možno po takých 2 týždňoch, ak máš automat tak možno už po týždni

Kylie89

Lia86

Vieš čo, keďže po opke nemúžeme dvíhať ruky hore, som si kúpila takú košielku na také puky - no gombíčky , taká dlhšia, takže v tom budem :) inak to by ma zaujímalo, že akú dobu nemôžeme dvíhať tie ruky ? alebo teda nemali by sme ? nevieš ?

Lia86

Kylie89,

ja som bola rozhodnutá pre anatómy, ale chcem krásny plný dekolt, a čo som mala aj nej foto, som bola v tom, že je to anatóm a boli to okrúhle. Normálne sa už teším:o) Len antikoncepciu nevysadím, dnes dr povedal, že to je treba aspoň mesiac pred, ale keďže ja to mám za 3 týždne, je neskoro, dostanem tri injekcie na riedenie krvi... Som rada, aspoň si naplánujem krámiky. Inak aké pyžamo si berieš do nemocnice?

Kylie89

a jedna kamoška čo mi nedávno písala, mi tiež radila, že daj si 400, ona neviem koľko má teraz, tuším 450, ale ide na reopku a dáva si 600ml a veľmi vysoký profil,. to je ešte väčší ako vysoký :D:D
Tak ale to je každého individuálny názor, každému sa iná veľkosť páči :D ..
ja si myslím, že či už si dám 350, 375 alebo 400 ... to pol deci hore dole, to je minimálny rozdiel :))

Kylie89

Lia86

A ešte aj záleží na tom, aký máš základ.
Tak ja tam niečo málo mám :)), tak určite budú tie prsia ináč vyzerať, než keď má niekto naozaj, že letisko. Ale doktor povedal, že to bude 70C, také plnšie trojky, takže to je okk :)

Kamoška má 290, ona mala letisko predtým, a ona to má také prirodzené, ale rozmýšľa, že by so dala aj väčšie, lenže vtedy na to letisko jej dr. nechcel dať viac, že to by nešlo.
A potom jedna kamoška si dala 350 tuším a teraz si dala 550 tuším.. tiež chudá a aj nižšia odo mňa.

A ďaľsia kamoška mala 290 guľaté a teraz si dala 390 slzičky, že to mala aj malé a aj sa jej nepáčilo,bolo jej strašne vidno jazvy pod prsiami, tak ako si dala tie slzičky jej to padlo trošku a má to v pohode už.

Mne to ide robiť cez pazuchy, teraz sa to skoro vždy robí cez pazuchy, tam to aj najmenej vidno a tá jazva skoro úplne zmizne.. a cez pazuchy sa aj tak dajú len guľaté, slzičky spod prsa.. ale zas je tam ten výber, že nízky profil, stredný a vysoký.. No, ale väčšinou sa dáva vysoký, však tie prsia časom trošku poklesnú a vyzerá to potom fajn ;)).. :D

Lia86

Kylie89,

ja by som zas nejaké to kilečko rada schudla:o)

Mňa sa dnes dr pýtal, akú mám predstavu, tak som mu povedala, že pojdem do maxima, čo odobrí. Po výpočtoch mi navrhol, že si môžem vybrať, či 360, 410 alebo myslím 450ml. Tak som zvolila zlatú strednú cestu. Ja som tiež toho názoru, že keď už to podstupujem, tak nech sú poriadne, čo mi aj mamča povedala:o)

Kylie89

Lia86

Ja idem na 400ml okrúhle vysoký profil..

vieš čo, najskôr som mala mať 350ml, ale to sa mi zdalo málo, tak som chcela 375ml, ale medzi 375 a 400 už je minimálny rozdiel, a neviem akú máš postavu, ja som dosť vysoká, ale zas úplne chudá ... takže nič nič nič nič a prsia :)) musím nutne pribrať pekne aspoň 7 kilo :)) ale keď mne to nejde :/

.. ale, tak, keď už si ich idem dať, tak nech sú poriadne, nech nemusím potom rozmýšľať nad reoperáciou na väčšie, ako väčšina báb čo poznám..

Lia86

Bambuľky,

dnes som bola na konzultácii u dr. Tršku, konzultácia mala trvať do hoďky a pretiahla sa až na 2 a pol:o)
Nejdete náhodou niektorá z Vás na opku do ŠNOPu 13.9.? Dr. vravel, že ide ešte nej kočka zo Žiliny, tak budeme spolu trpieť na izbe po opke:o)

Inak baby, ktoré idete na 410 ml vysoký profil okrúhle, nebojíte sa, že to bude moc?