Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dianka82

Barborka dakujem.Mne sa od sameho zaciatku najviac pacili Tvoje,ale Ty si mala krajsi zaklad takze ja ich mam viac od seba z mojich povodnych prs.Inak som rada,ze nevyzeraju prilis umelo to som nechcela.

barbora10

a este som zabudla

dianka,krasne mas prska.super zaklad a este krajsi vysledok.velmi pekne tvarovo a ani by ma nenapadlo,ze su umele:-)

barbora10

moetka

s menstruaciou si nerob starosti.po narkoze zvykne meskat.

jezibabka188

preco sa ti to nezda s tou galeriou?ved to je normalne,ze tam je nejaka podmienka na to,aby si dostala heslo.to by sa tam predsa mohol kazdy dostat.zatial to nikomu nerobilo problem:-)

clang

ahojte babulky
vsetkym dievcatam po opke prajem malo bolesti a vela vela radosti z novych prsicok a tesim sa na nove fotky v galerke :)

laloa
este 6,5 tyzdna :)), keby to islo trosku rychlejsie. ze? a predoperacne si kedy pojdes vybavovat? ja rozmyslam asi ten tyzden od 20.09. to som este doma kvoli statniciam, tak nech zbytocne neutekam z robky. a to je dva tyzdne pred opkou tak to je tak akurat. nie?

Florida

ahojte ja som tyzden po ta mozem poradit aspon co v prvy tyzden treba a podobne
co sa tyka mikin na zips pyzama atd ja som pyzamko mala ale neriesila som ho ani nakoniec lebo som nevladala spinkala po opke v nemocnici a podobne bola som len v tej podprsenke a v obvazoch
mikinka je dobra na zips od hora az po dol alebo na gombicky cosi ja som v nej prisla do nemocnice uz aby ste mali v com ist domkov potom
ak si mate kvoli tomu kupovat mikiny tak si myslim ze staci jedna tu kosielku na spanie mozete nosit doma potom pocas dna je to pohodlne po pa dnoch som na seba navliekla uz aj muzove vacsie tricko po tyzdni som bola na preveze tj.dali mi dole obvazy a nechali mi len podprsenku takze uz som si mohla obliect aj ine veci co sli lahsie na seba lebo mi netrcal obvaz az ku krku pomaly :-) mam taku fajn koselu sportovu na cvoky ta je super a jednu mam na zips ale to vyuzijete skor von co v prvy tyzden zase tolko potreby von mat asi nebudete si myslim :-) ak mate nejake konkretne otazocky tak sem s nimi ak budem vediet odpoviem :-) drzkajte sa :-)
stichy este mam.papa

moetka

Kylie
ja som 4 den po opke a najlepse je behat v gatkach a zupane. kasli na mikinu :)
a ruky zdvihnem len jednu druha ma este pobolieva posadidm sa uz aj sama len tam si myslim ze zalezi ako ma vypracovane brusne svaly..

bodynka

Babulky, ja som cez dva tyzdne nedvihla uplne dohora ruky. Ale s cudzou pomocou som si dokazala prevliect po par dnoch aj veci cez hlavu. Alebo zo spodu sa tiez da..

nelusik

laloa556

Ďakujem za radu,dúfam,že som to dobre spravila:) Ja sa chystám k dr.Trškovi,budem mať anatomy,ale troška mám strach:( počula som,že sa môžu pootočiť:(

Lia86

Veru každá rada je vítaná, ja zisťujem informácie, odkiaľ sa dá, ale najlepšie vie poradiť niekto, kto to má za sebou... Ja musím kúpť nej pyžamo, a možno veru aj nejaké veci na zips:-/
Dr vravel, že hneď po opke oblepia prská špeciálnymi obväzmi, aby sa silikóny nepohli a nasadia tú podprdu, tak snáď sa nám tam nič nepohne...

Kylie89

Lia86

Tak vždy si môžeš dať kadečo proti bolesti,
skôr mi ide o to, aby tým, že dvihnem ruky, aby sa mi neposunul ten silikón, alebo aby sa mi v tej rane niečo netoto..
skôr o to mi ide, preto, že dokedy budem nosiť košielky a mikiny na zips, nech viem, či stačí dve, alebo či mám dokúpiť ešte ďalšie dve.. :))

Takže to by som sa skôr chcela spýtať tuto bambuliek, ktoré to už majú za sebou! PORADŤE NÁM !! :) Ďakujeme :)