Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Florida,

Si poklad, že nás takto informuješ. Kde si bola operovaná?

Zasuvka,

Inak koľko ostaneš v nemocnici? Mne dr odporucil priplatiť si ešte jednu noc, pretože dreny z prsníkov vyberajú až po dvoch dňoch, a keďže hak sa má vysadiť min.mesiac pred opkou, čo som nestihla, tak ja ju nebudem vysádzať, ale dostanem injekcie na riedenie krvi a tie mi pichnú oni. Takže zrejme tam budem dve noci, predsa budem mať aj napichnutú žilu a budú mi môcť podať aj lieky od bolesti..Ty si z BA?

Florida

Kylie :-) zober si slamku :-))) to je fajn rada a maly vankusik mi tiez velmi pomohol kvoli tomu ze tam nemaju polohovatelne postele a proste velmi to stazuje vstavanie aj lezanie aj ked mi dali dva velke vankuse vzdy som si podlozila hlavu aj tym malinkym mne to vyhovovalo
papuce si zober servitky hreben ale sama sa neuceses jedine zeby sestricka pomohla rano ked budes odchadzat
to je asi vsetko co som potrebovala a mobil :D
fakt budes unavena otapkana a budes chodit akurat tak s pomocou sestricky cikat :-)) a rano sa budes tesit domenka :-)
a to oblecko co mas ti uplne staci an prezitie
hlavku si umy vecer pred opkou doma mne drahy umyval vlasy 4 den po opke klakla som si k vani a slo to :-)aj ma cesal kazde rano a robil mi cop :-) splachoval za mna a podobne utriet som sa vedela :D ide len o ten tlak nenapinat svalstvo horne

lieky proti bolesti ti daju myslim ze ibalgin 600 ak mas cosi ucinnejsie ako flector rapid ktory je len na predpis alebo Nalgesin S zober so sebou ale nemam pocit ze mi moc zaberal neviem a Flector som zial nemala daju ti aj tbl na spinkanie na noc na zaciatku po opke budes na infuzke
maju tam tv ja som moc naladu kuat nemala oddychovala som pospavala v ramci moznosti potom vecer mi zapli tv pozerala som filmik

Lia86

Zasuvka,

tak to je super, tak budeme v tom spolu. Už sa moc teším, i keď pred opkou budem mať riadne bobky... Ešte si musím kúpiť nej pyžamo na gombíky, bo nemám žiadne. Ja som sa predbežne s dr dohodla na 25.10., ale keď som mu volala v pondelok, aby sme sa dohodli, o koľkej v utorok mám prísť na konzultáciu, som sa ho spýtala, či náhodou nemá voľné toho 13.9., povedal, že možno aj hej, a v utorok sme sa dohodli na tomto termíne. Ale nevravel, či mu dakto vypadol. Ale bol hrozne milý, konzultácia trvala až 2,5 hod., aj sme sa nasmiali. Inak aké si ideš dávať. Sme sa predbežne dohodli na 410 ml, okrúhle vysoký profil, ale na sále bude mať aj menšie aj väčšie a uvidí, ktoré budú vyzerať naj. Inak ani mne sa nepozdávali tie polytechy, ale čo som pozrela ich stránku a pokecala s dr., tak si dám nakoniec tie. A držala som v ruke mentory, polytechy sa mi páčili viac...Bud. týždeň idem na predoperačné...

Kylie89

Metka a Florida

Dakujem Vam za rady :)

Tak jednu dlhsiu kosielku na cvoky mam a aj bluzku na gombiky, a este jednu mikinu s kratkym rukavom na zips, to snad staci. Ale pochybujem, ze prvy tyzden budem behat dakde po vonku, kedze budem strapata, vlasy si asi nebudem schopna umyt ani nic, takze :))

No a chcem sa spytat, cize sebou do nemocnice kosielku, gatky, slapky, zubnu kefku , pastu a co este take potrebne ?
A lieky proti bolesti, keby to moc bolelo mi daju oni, aj na spanie keby som nevedela zaspat? ci ja si mam doniest aj dake mig400 a podobne ? ci ako ?
Ku dr. Cervenovi idem na kliniku do Pezinka, tak hlavne radte aj vy kto ste tam boli :) ako bolo a tak :))

Ja uz sa strasne tesim, pan dr. je super, ma podporuje, zodpoveda mi vsetky moje otazky, velmi je zlaty, takze sa uz skoro vobec nebojim.Takze uz nic nerobim, iba cakam na svoj den D ! :) uz aby to bolo ! :)

zasuvka

tinda,
tak to je škoda,lia 86 je teda určite namiesto teba
Inak tá značka no neviem tiež by som niečo zvučnejšie,aj keď baby písali,že je to dosť známa značka.
Ja by som radšej mentory,ešte mu idem zavolať,tá cena sa mi ale zdá vysoká už teraz a keď zmením značku to bude ešte viac.Tak neviem uvidím.
Už musím ale začať s predoperač.

tinda

zasuvka tebe tiež navrhol polytechy?som sa ho pýtala či robí aj s inými značkami,že neni problém,ale,že cena sa može navyšit,pýtala som sa konkretne na nagory,ale povedal,že su tuhšie,tak to zas nechcem

tinda

zasuvka,asi namiesto mna ja som opku musela preložit o mesiac na 4.10,kvoli rodinný nečakaným zaležitostiam,škodaa,že sa nestretneme:(ale nedalo sa mi inak

zasuvka

Lia 86
si v galerke.To máš nejaký skorý termín od konz.po opku.
Niekto mu vypadol z toho termínu alebo čo?

zasuvka

Lia86
Ja idem na opku do snopu 13.09.2010 a ja tinda by mala ísť.
Včera mi volal dr.či som si to náhodou nerozmyslela.No poviem Ti je mi všelijako,mám strach,ale aspoň keď viem,že nás bude viac tak je to hneď lepšie.
Inak ja som na seba naštvaná,lebo som chcela do opky schudnúť a vôbec sa mi nedarí.
Baby čo ste schudli po neurobilo Vám to nič s tvarom prsníkov.A koľko kg tak hore dole nerobí problém.