Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

clang

ved to som presne chcela ukazat a isto aj bellinka,ze ked sa odfotim aj zdialky,kde vidiet aj kusok postavy tak tie prska nie su vobec take velke,ako ked su fotene cisto iba prska a zblizka.a tiez ked chcem,tak su velmi velke a ked chcem zase aby boli nenapadne,prirodzene,tak zvolim obycajnu nevystuzenu podprsenku,alebo nedam ziadnu.

clang

barborka10
super fotky :), a musim uznat, ze na tych poslednych fotkach nevyzeraju az tak velmi velke ako sa mi predtym zdalo :).

bellinka
a podla poslednych fotiek by som tiez nepovedala ze mas 450ml. vobec nevyzeraju tak velko.

mate ich super :), uz nech to mam za sebou aj ja.

barboka2285
ano v BB je dr. cerven, asi vacsina dievcat z fora ide prave k nemu, a s vysledkom su velmi spokojne. ja idem tiez k nemu. bude ma operovat 09.10. v Pk.

Lia86

Martinka 54,

Ja bývam vyše sto km od BA, takže si tú jednu noc priplatím, bola by blbosť ísť deň po opke domov a na druhý zas späť, čo by znamenalo terigať sa vyšše 200 km a ešte keď budem ubolená...Ja som sa bola dnes ráno mojej dr spýtať, čo a ako, predoperačné atď, a sestrička mi hneď aj vzala krv na nej výsledky, v pondelok sa idem objednať na interné, kde mi opäť zoberú krv na zvyšné výsledky a urobia EKG, možno pošlú na rontgen pľúc, a na sono pŕs som objednaná 2.9.. Tak snáď všetko postíham a všetko bude v poriadku.

Tinda,

Hej, idem na okrúhle, najskôr som bola presvedčená o anatomických, ale kamoška má tiež okrúhle 375 ml a má ich peknučké. A dr mi povedal, že ja si môžem vybrať, či okr. alebo anat., že anat. sa dávajú keď sú prsia ovisnuté, že ich nadvihnú. A držala som v ruke aj aj, a aj a tie okrúhle keď boli vo zvislej polohe, tak boli ako anatomické, a keď si to tak vezmeš, tak tie okrúhle ti zvrchu trošku stlačí sval. Dúfam, že dr už robil aj okrúhle a urobí mi ich pekné:) Volala som aj s dr anesteziologičkou, dr. Valachovou, uspávala ma aj pred rokom pri artroskopii kolena, ona je perfektná a robí dobrú narkózu, tak som rada, ja za ňou už nepôjdem, všetky výsledky a dotazníky jej pošlem mailom, uvidíme sa až v deň operácie...

Barboka2285

Ahojte,viete mi poradit dobreho dr.v banskej bystrici???Chcem si dat zvacsit prsia,ale co sa tyka bystrice,nemam nikoho kto by si ich daval robit tam.Dakuje

bodynka

kylie89 , slamku si nemusis brat, tu ti daju. Aj liek na spanie ti daju . A ako pisala Florida daju ti od bolesti ibalgin.
Este je dobre si vziat nejaku pletovu vodu, keby sa ti nahodou zmastila plet po narkoze. Ja som si inak aj spiralu vedela dat na oci predtym nez som odchadzala. A potom, kosielku ktoru si das ked pojdes na wc.. A inak hlavne spodok pyzama. Papucky.. Kefku.A ten vankusik odporucam aj ja.

martinka54

baby nebojte sa tych polytechov, su makkucke ako prirodzeny prsnik. sice to neviem porovnovnat s inymi lebo mam polytechy, ale oni su super.

lia86
neviem odkial si, ale na tvojom mieste by som si radsej priplatila jednu noc, ked mas mat dreny 2 dni. ja som ich tiez mala a strasne zle sa mi chodilo, ledva som sa niekam pohla a navyse to bolo neprijemne, ako keby ma tie hadicky vnutri rezali, ale ked mi ich doktor vybral, to bola este len ulava ako keby som sa znova narodila.

tinda

zasuvka,ja ked som sa pýtala doktora na tie polytechy tak tiež chvalil,že robi s nimi dlho a žiadne problémy sú neni,ale povedal,že si možem vybrat aj inú značku...,ale už nebudem špekulovat,necham to tak a ty ideš aj na modeláciu?
lia okruhle?to som snad ešte od tršku ani nevidela v galerke:)ty nemáš foto v galerke?ja si začnem predoperačné 20.septembra robit,lebo spomínal,že na nejaké výsledky treba čakat aj dlhšie,a idete aj na konzultáciu s anesteziologičkou?