Martinka 54,
Ja bývam vyše sto km od BA, takže si tú jednu noc priplatím, bola by blbosť ísť deň po opke domov a na druhý zas späť, čo by znamenalo terigať sa vyšše 200 km a ešte keď budem ubolená...Ja som sa bola dnes ráno mojej dr spýtať, čo a ako, predoperačné atď, a sestrička mi hneď aj vzala krv na nej výsledky, v pondelok sa idem objednať na interné, kde mi opäť zoberú krv na zvyšné výsledky a urobia EKG, možno pošlú na rontgen pľúc, a na sono pŕs som objednaná 2.9.. Tak snáď všetko postíham a všetko bude v poriadku.
Tinda,
Hej, idem na okrúhle, najskôr som bola presvedčená o anatomických, ale kamoška má tiež okrúhle 375 ml a má ich peknučké. A dr mi povedal, že ja si môžem vybrať, či okr. alebo anat., že anat. sa dávajú keď sú prsia ovisnuté, že ich nadvihnú. A držala som v ruke aj aj, a aj a tie okrúhle keď boli vo zvislej polohe, tak boli ako anatomické, a keď si to tak vezmeš, tak tie okrúhle ti zvrchu trošku stlačí sval. Dúfam, že dr už robil aj okrúhle a urobí mi ich pekné:) Volala som aj s dr anesteziologičkou, dr. Valachovou, uspávala ma aj pred rokom pri artroskopii kolena, ona je perfektná a robí dobrú narkózu, tak som rada, ja za ňou už nepôjdem, všetky výsledky a dotazníky jej pošlem mailom, uvidíme sa až v deň operácie...