Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miska_21

zabudla som napísať že ma od včera,predvčera trapi nádcha a hrdlo, kupila som Theraflu cez víkend to musím dať dokopy.

miska_21

Baby hlásim sa,

už len týžden a dva dni, dávam si nakoniec 350 ml-Barborka :P, už ich mám aj vyplatené, objednané, krv v poriadku, na interné idem v pondelok.

Neviem sa dočkať..ide ešte niekto 6.9 do BB?

zara9

Barborka,Clang
dakujem pekne,vazne som sa bala,lebo ja vobec nebyvam chora a zrazu toto...
uz som si hladala na nete,ake potraviny su vhodne a tie tabletky beriem 2xdenne tak snad sa mi to upravi...
veeelmi sa tesim na prska, tak som z toho trochu mimo...:)

barbora10

zara

moj syn je tiez chudokrvny a ked mu doktor nasadil kvapky,tak sa to krasne zlepsilo a ked ich dobral,tak vysledky boli ok.myslim,ze ked doberies tabletky,tak vysledky budu ovela lepsie.a tiez uprav stravu.zo stravy najlepsie ziskas zelezo.a tiez si myslim,ze chudokrvnost nie je este dovod,ze ta nezoperuju.ale to ti vie najlepsie povedat doktor.

clang

zara9

presne ako pises, velmi vela ludi je anemickych. ja mam chudokrvnost uz od narodenia. tiez som sa bala, ci ma zoperuju a tak som si u obvodnej kupila taky sirup na podporu za 20eur ze to je nejaka finska kozmetika. beriem to uz 2 mesiac. mala som aj ferum, ale z toho mi bolo tazko. podla mna ta zoperuju v pohode, lebo ja som bola nie jeden krat operovana a chudokrvna som od narodenia. tak to by nemal byt taky problem. ja som si ten sirup kupila preventivne.

Kylie89

Bodynka a Florida

Dakujem za rady, co si vziat.

Cize, ked rano o 8mej pridem zoperuju ma, tak este v ten den ma poslu domov ? Alebo si ma tam jednu noc nechaju a druhy den domov ?

zara9

Baby
zistili mi,ze mam anemiu,malo zeleza...
dali mi tabletky,za tyzden mam ist zas na krvny obraz,ci sa to trochu zlepsilo...
myslite,ze ma budu aj tak operovat?pytala som sa doktorky a povedala,ze by to nemal byt problem,ze to ma dost zien,ale bojim sa...:(((
nemam zavolat dr.Cervenovi?termin mam 11.9. alebo mam pockat a potom v PK to budem riesit s anesteziologickou??? :( neviem co mam robit....

barbora10

bambilove

ja som maleho zacala nosit na rukach po 6 tyzdnoch.nemala by si do tej doby nosit a dvihat nic tazkeho,ale podvihnut dieta,alebo mu dopomoct niekam vyliezt,teda ho nadvihnut,tak to mozes aj skor.ale rataj tak 4-6 tyzdnov,ze ho dvihat na ruky nebudes.a co sa tyka operacie,tak asi je najlepsie ist cez zimu a je tiez dost mozne,ze skorsi termin by si ani nedostala.to zalezi,pre akeho doktora sa rozhodnes,lebo jeden moze mat uz obsadene aj na januar a iny moze mat este volny termin aj na september.

ked sa preklikas na tretiu stranu,tak tam si precitas,ako sa dostanes do galerie.

bambilove

Ahojte chcela by som sa informovat, ja sa len odhodlavam, mam male dieta tak neviem chcela by som ist v zime...ale rada by som videla nejake fotky, zial v mojom okoli nikoho kto bol na OP nepoznam, ak mate niekto fotky daju sa niekde pozriet? Ako dlho bude trvat pokial sa zregenerujem tak, ze budem moc zobrat na ruky aj dieta. Ak by sa dalo utekala by som hned zajtra zial....musim vydrzat aspon do zimy. Dakujem za vase odpovede.