Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Ahojte dievčence,

Tak dnes som celý deň zháňala pyžamo na gombíky, ale neúspešne...:o( V najhoršom prípade ak nič nezoženiem, tak budem musieť vziať nejakú mikinu na zips a v tom budem v nemocnici...

Florida,

Teším sa s tebou, že už sa cítiš lepšie a prajem ti, aby si bola s novými prskami moooc spokojná:o) Už si ich videla, alebo stále si ešte zafáčovaná?
Aký je to pocit teraz pár dní po opke? Musí to byť určite skvelé.

malachi

florida
tak to je dobre hadam coskoro aj to soferovanie pojde
no bez toho auta to nejak zvladnem, najviac budem trpiet bez cvicenia a ani si neviem predstavit ako sa vratim do roboty-trenerka fitness a precvicujem aerobic. som sa na tieto veci na konzult uplne v soku zabudla spytat :( dufam ze aspon do skoly sa po tyzdni budem moct vratit...

cuker

ja mám termín 9.9.vBB,dohodli sme sa na nagoroch anatomických ale baby poradte mi veľkosť,dr.povedal 375ml a že košík bude D ale ja sa veľmi bojím že to bude na mna obrovské mám 164cm a 53kg.Prosím vás čo si myslíte vy?

Florida

ahoj malachi :-) tak fit ako fit...isto vsak neporovnatelne lepsie
stve ma ze za volant si netrufam este tak to bude tazko riesit s pracou a s dopravou od pondelka idem do robotky
ale tak zalezi isto kadial mas vlozene pod pazuchou je to zrejma tazsie co sa tyka pohyblivosti ruk oooch mat tak aspon automat a dake nove auto mozno by to slo lahko :-) uvidime skusim si urobit male kolecko okolo domov postupne aby som sa na to citila a hlavne aj to ze pas si asi nemozem dat vies pripasat sa v aute tak aj to.
Ale co sa tyka robenia veci a schopnosti sama si robit veci a postarat sa o seba tak je to uz dobre :-)aj sa uz lepsie spinka :-)

Florida

Ahoojteeee babulkyyyy tie co uz mate po a tie co vas to este caka vam posielam vela energie a nech to uz mate za sebou a mozete sa kochat :D :-)))
dnes som 11 den po a uz je to oki
este mam stichy tak sa tesim az budu vonku zase bude o cosi lepsie :-)

malachi

ahoj alore!
tak konecne to mas za sebou! tak trochu oneskorene dufam, ze vsetko je tak ako ma byt a nove prska sa pacia a bolest uz presla!uz som zvedava na foto

leus

tak po tolkom spekulovani som sa rozhodla, ze asi bude mudrejsie, ked poriesime najskor druhe dieta a potom si budem riesit prsia...lebo ak by sa mi tie drahe prsia po kojeni nejak zdeformovali, tak by ma rachlo!

jantar

AHojte baby, termin mojej OP sa nejako strasne rychlo blizi, uz 3.9 cize presne o tyzden takto budem mat po :) ale mam z toho riadne obavy, ake to cele bude...je tu niektora, ktora ma podobne pocity ako ja? :D