Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

www.beate-uhse.sk tu som vam nasla pyzamko. Je podobne ako som si ja kupovala... Clang plavat mozes uz po 1 a pol mesiaci a cvicit az po troch..

clang

laloa
no veru veru, uz aby to bolo :)
len este neviem co poviem v robke, ze preco chcem volno a ktovie ako potom na mna zareaguju..ale tak je to moja sukromna vec, a to sa mi v robote nechce rozoberat..

to fatk s tym mate taky problem? ja som si to pyzamo este ani nezacala pozerat :), aspon ze mikin na zips mam dost.

laloa556

clang už "len" skoro 5,5 týždňa :))
no niečo obetovať musíme, ale je to len pár mesiacov čo nemôžeš cvičiť, no niekoľko rokov, čo budeš môcť aj s prskami ;) ja sa mooooooooc teším, čím viac sa to blíži, tým viac a viac :) sa mi zas o tom aj snívalo, som sa spotená zobudila ráno :-D

kočky, ináč aj ja som hľadala pyžamo na gombíky a stále nič.. aj mikiny som nejaké pozerala.. ale tiež nič moc.. a neviem či si mám pre istotu kúpiť o číslo väčšie či už pyžamo alebo mikinu, ale také aké nosím?

clang

ahojte baby,
ako tu citam o tom sportovani. tak plavat mozem asi az po troch mesiacoch?? ja som myslela ze tak po mesiaci :DD, a ze po troch by som mohla zacat s aerobickom a takymi dynamickejsimi sportami..
ved ma mrle zozeru :))

malachi

bodynka&barborka
dakujem za odpovede :) co som si citala diskusie na omlazeni tak tam vsetky baby vraveli ze sa im nedalo plavat ani po 7mesiacoch, ma to vystrasilo...

barbora10

malachi

ja plavam od 3 mesiacoch od operacie a nemam s tym ziaden problem.zo zaciatku to bolo take zvlastne,ved predsa je to pod tym svalom,ale ziadna bolest.prvykrat som plavala len tak pomalicky a na druhy a tretikrat to uz islo bez problemov.no a teraz po 8 mesiacoch plavam uplne bez akych kolvek problemov.ako keby boli prsia moje.

malachi

florida
no je mi jasne, ze si dam pauzu a bencpress uz nikdy cvicit nebudem (aj tak som ten cvik nemala rada :D
len casto som citala ze baby potom "nevedia"plavat aj 7-9mesiacov a to ma dost odradza...

Florida

ano ano uz od utorka som v podprde bez obvazov :-))) prvy raz ked som ich videla na kontrole sme po kontrole sli na kavu aby som to rozdychala :D ale uz je to ok su tak akurat ku mne nie velke a samozrejma velky rozdiel co bolo pred tym je to ok :-) uz nech len prejde opuch a to obdobie kedy treba davat pozor len skoda ze sa blizi zima :-))))) skusala som si dat aj tielko bez podprdy a je to faaajn hihii :-))))))) proste ako predtym kebyze som mala mega vystuzenu podprdu tak teraz to tak vyzera bez podprdy :-))

Lia
a s tym pyzamkom si nerob ziadnu hlavku ja som mala tricko s tristvrtecnym rukavom mala som gombicky po pupok a kupila som som si cislo M normalne som si kupovala XS a bolo to ok :-))) pyzamko som tiez nezohnala ale poviem ti ze po opke som sa vobec neobliekala bola som ofacovana v tej podprde este a zababusena perinkou takze v podstate som to tricko ani nepotrebovala v prve dni po opke zistis
ale mikinka je super na zips prisla som v nej aj odisla najlepsie sa dala obliect po opke rano ked ma prepustili

malachi fiiiiha sportovkyna :-)))) no myslim ze nejaky cas si budes musiet dat pauzu je stanovena nejaka pauza od cvicenia a nepodcenovala by som to zial inak to nejde aby si si neublizila
pokial vsak nebudes mat rez pazuchou budes sa vediet hybat rukami lepsie ale ziadna zataz nesmie byt takze samozrejma ze aj cvicenie.
Skolu by si mohla zvladnut si myslim :-))