Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

malachi
ale to predsa nejak zvladneme, za tie prska to rozhodne stoji :DDD. a ty ides ku komu na opku? a kedy?

florida
to soferovanie je taky problem?? ja som dufala, ze po tyzdni uz budem moct jazdit. a 09.10. mam opku a 31.10. musim ist do KE. zvladnem to vobec :/??

Florida

ahojte tak ja od vcera zarezavam v robotke :-) celkom ok az na to ze musim mat osobneho sofera lebo som este neskusala soferovat
pozdravujem vas :-)

bambilove

Este sa chcem opytat je tu niekto kto bol v Chirmede v Kosiciach? Neviem na akeho plastickeho chirurga sa na Vychode obratit, ak mate nejake skusenosti prosim dajte mi vediet, dost mi to suri, nakolko uz by som sa asi potrebovala objednat. Este mam jednu prosbu myslite ze su lepsie slzickove, alebo okruhle, som dost stihla a nechcem aby som vyzerala ako s loptickami pod trickom. VDAKA za vase odpovede a cas.

bambilove

Ahojte, chcem sa opytat posielala som foto do galerky, prisiel mi mail s instrukciami, ale uz dva dni mi neprislo ziadne heslo...tak ako to je vie mi niekto poradit????

malachi

clang
hah no to teda, mrle budu aj mna zrat uz to vidim, ved som nevedela co so sebou uz po 2tyzdnoch som po operacii kolena este na barliach do fitka chodila :D