Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

bambilove
pozri si str.5, lauriik, podla mna velmi pekne prsia, nie su anatomicke, ale prirodzene a velmi pekne, nepovedala by som, ze tam ma dake implantaty...

bambilove

Pozeram fotky, pozeram ale tie anatomicke sa mi zdaju asi najkrajsie...velmi sa mi paci album EVKALAC a ako som sa docitala tak bola v KE v Chirmede...skoda ze viacere baby neuvadzaju kde boli.

bambilove

Bellinka ako sa doklikam v galerke na tv.album? Neda sa to nejako vyhladat? Musim to len tak vsetko prehladavat? Dakujem pekne.

inngridka

cuker

neboj sa nebudes to mat vela... ja mam taky isty objem, ale som o 5 cm vyssia :) este zalezi na profile implantatu a tiez na obvode hrudnika

martinka54

clang
ja som soferovala na 12-ty den a spiatocku som hadzala s dvomi rukami :-), ale ked by si mala automat mozno by ti ti islo aj skor, lebo tocenie volantu sa da v pohode, ale tie rychlosti boli trosku problem

bellinka

bambilove

ja som bola v chirmede az z ba letecky , lebo som presvedcena ze su tam uplne svetovy doktori (dr.magdo aj dr.kacmar) vrelo odporucam