Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

Cavelko baby tak uz aj ja mam termin na 9. februara...nemate niektora ten isty???
Sme sa dohodli s doktorom (Cervenom) na 300 okruhlich stredny profil (aj ked doktor by asi dal aj vacsie:) )ale stale sa bojim ze to bude velke...ja som povodne planovala 250 max 280 :)
Doktor super aj ma pobavil aj mi dodal sebavedomie...len teraz slate vaham ci mam do toho ist, ci ich nebudem mat moc velke a ci budu prirozene...Teraz mam 88 a po opke by som mala mat 94 co je 6 cm a ked to tak s metrom primeram tak sa m zdaju obrovse...hmmm...uvidime

bellinka

bambilove

ja ked som sa dala operovat tak mal moj syncek 17mesiacov , ale ja som to mala zariadene tak ze ododna kedy ma operovali som ho mala odlozeneho na 21dni u mojho otca ktory sa onho staral aj s priatelkou...ani som ho nechodila pozerat lebo by som plakala , ja som ani neplakala od bolesti ako od smutku ale bolo to dobre lebo som sa v pohodicke doma zotavila v klude a potom ked som prisla domov tak som ho nedvihala na ruky iba som ho presuvala (napr.do vane , do kocika, ..)to zvladnes ...

bodynka

Laloa tie pyzamka su leskle, ale nemyslim si ze nevhodne, ja mam podobne ale strieborne,kupila som si S, a aj mi sadne. A teplo v nom neni to je skor letne pyzamko. Ale troska som sa v nom smykala ked som si sadla do polosedu :D Ale vrch som na sebe mala rada, ja som nebola na izbe sama, a aj ked som sla na wc tak som si nahodila aj spodok.
Inak vsetko okej len neviem zohnat push-upku :((((

Florida

laloa v pohodke ja nemam narocnu pracu az na to sferovanie ktore teraz neprovozujem :-))))som v kancelarii takze sa da:-) uplne v pohode poviem ti ze pred par dnami by to neslo nevedela som jednoduche veci robit pricom som musela pouzit naozaj minimalny tlak co i len dvihnut cosi lahke ci potiahnut dvere ked som sa chcela zavriet an aute a podobne dnes su pre mna pokroky to ze sa viem poskrabat ako tak na chrbte :D almazia pocit hihi a kadeco citim sa akoby som bola dva tyzdne ochrnuta ci co a odrazu sa ucim veci odznova :DDD ale nebojkaj sa mne sa zda ze ak to mas vedene tou pazuchou obmedzuje to ruky viac pohyb teba ze tie vco to maju vedene inak tak sa musia citit normalnejsie isto skor a ver ze som bola dost opatrna a isto je ovela viac hrdiniek ako som ja dokonca ruky dvihnem hore ja mam ten rez pazuchou vies stale mam stichy ale vsetko robim stale opatrne.
a s tym pyzamkom :DDD nerob si taku vedu spodok gati fakt netreba si myslim staci ti cosi co ti mozno prikryje zadok ak chces mat lepsi pocit ale v PK ak by si bola tak tam si sama na izbe a nikam chodit z izby po opke nebudes az ked na druhy den pojdes domkov
leskle pyzamko ja neviem myslim si ze ti bude v tom teplo vies aky je to material....saten, aspon ja by som sa potila.pokukaj obchody a pozeraj aj tricka volnejsie na gombiky aspon zvrchu par ktore odopnes aby si mala vacsi otvor a mohla si si to ventualne obliect spodkom ;-) a sesticka ti isto pomoze ja som sa obliect sama nevedela :-)
nestresuuuj hlavne klud ked si sa uz na to dala, uvidis ze tieto veci eboli vobec dolezite ked budes po opke sama ubehne ti to ako voda ta noc a budes doma a uz budes sama vediet co a ako je najlepsie pre teba :-)

pozdravujem vsetky :-)))))))

Lia86

Kylie89,

Ahoj, kam ideš na opku?
Ja to mám 13.9. v ŠNOP-e, dr. Trška, už sa neviem dočkať, snáď všetky predoperačné dopadnú dobre, trošku sa bojím, bo mám teraz nádchu ako opraty, v pondelok idem na interné, tak snáď to neovplyvní zle výsledky. My sme sa s dr dohodli na 410 okrúhle, mohol mi dať aj viac, vravel že 360, 410 alebo ešte väčšie, tak som zvolila zlatú strednú cestu. Ale už som písala dr, že nech má pre istotu aj tie väčšie nachystané, keby ukázali na mne krajšie:)

Kylie89

Caute babule,

este 10 dni.. termin sa blizi, juu uz sa neviem dockat :))

implantaty objednane 400 ml :) viac mi nechcel dat na prvykrat ! Ale tak 400 na moju postavu a vysku bude dost :) tak akurat :)

Uz nech je den D ! :)

bambilove

Nie je tu niekto kto si daval robit prsia a mal pri tom 15mes.dieta? Nechcem zakrok odkladat do leta a prezit tak dalsie leto ked nepojdem k vode,nebudem sa opalovat lebo mi je nanic! Zaroven si ale neviem predstavit ako to zvladnem, musia pomoct aj doma...ale malu asi nemozem vziat na ruky min. 2 tyzdne ze? Ako to bolo u vas...kedy je to podla vas mozne????

bambilove

Leus no mas pravdu....LAURIIIK to ma fakt neskutocne urobene, ale mala pekny zaklad...to by som ani nemenila...

laloa556

BODYNKA dííííky moja.. a ty si toto pyžamko mala aj po OP v nemocnici? nie je moc "lesklé" ? :)) na doma si to viem predstaviť :) a aké je na tej stránke číslovanie? napr. M-ko je ako M-ko? :) lebo teraz neviem odkial som si raz objednávala šaty a brala som si M a boli straaaašne veľké :) tak sa pýtam, ak máš s tou stránkou skúsenosť náhodou.. :)) a inak ako sa cítiš, všetko v poriadku? prská máš krásne, som dnes pozerala galerku, aj BARBORKA - musím vás pochváliť ;)

FLORIDA ahoooooooj, tak ako v robotke? nie si v nej nejak skoro? :) či si musela nastúpiť? :( baby vás tak obdivujem v dobrom, kt. idete do robky tak skoro :) ja by som sa bála, ale to asi pre to, že ja sa v tej mojej stále za niečim naťahujem..

LEUS súhlasím s tebou, lauriik ma krásne prsia ;)