Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inngridka

doktor pridavka, uz jedna baba ho tu spominala, jej spravil take prsicka ze som skoro odpadla :D som z mt a ty?

brekeke

ahojte baby... neviete mi povedat, ktore rocne obdobie je najlepsie na opku? lebo by som chcela ist buduce leto, len neviem, ci to nebude problem... teplo, horucavy a tak...

bon bony

inngridka uuuha tak to mas zachvilu :-)))
a co tak, ze si zvolila MT? ku akemu dr. ides?
inak MT by som mala blizucko... Mozem sa opytat odkial si?

inngridka

bon bony

ja som bola pasivny citatel, vcera som sa registrovala :) operaciu mam 7.9 v Martine, uz to mam celkom blizko :))

bon bony

inngridka dakujem za info, si mila, ani ta nepoznam, asi si ma citala par stranok dozadu :-)
forum sledujem stale.
Ano este je to aktualne, teraz 10.teho mam konzultaciu tak sa tesiiim a vsetko sa popytam doktorka :)
Ty mas kedy op. ? tiez u dr. cervena?
Ja mam az v novembri,ale vsak to ubehne!
Nema tu niekto tiez op. 2. novembra v BB u dr. cerven? ak naahodou, napiste :)

bianca003

ahojte baby no aj ja si myslím že určite večie pretože ked už si vytrpíš tie bolesti a všetko okolo toho a aj niečo to stojí len pre minimálnu zmenu možeš to časom lutovať ,,, mám kamošku ktora si dala pred 3 rokmi 250 pod sval( dr.Červen)je spokojná ale povedala že mohla si dat večie ale bala sa koli manželovi lebo ten ju deptal že nech sa neopováži mat nejake velke no a jedno s druhým... Ja idem teraz v piatok na konzultaciu tak som zvedavá idem k dr.Cervenovi :-)

inngridka

kylie89

presne tak, nech je vidno rozdiel, kvoli 250ml sa neoplati davat ani operovat :) ja idem mat 375, niekedy ma chyta mania ze budu obrovske a niekedy sa bojim ze to bude malo :(

inngridka

kylie89

presne tak, nech je vidno rozdiel, kvoli 250ml sa neoplati davat ani operovat :) ja idem mat 375, niekedy ma chyta mania ze budu obrovske a niekedy sa bojim ze to bude malo :(

Kylie89

solnicka

Ta galerka, to su foto z blizka, blby uhol, tak to vyzera, keby si videla cele postavy, ono to vobec neni take velke, vsak sa spytaj bab na to ako to oni vnimaju :) Aj ja som chcela najskor, ze prirozdene, lenze prirodzene mas minimalny rozdiel, aby si to okolo ani nevsimlo.. Chcel mi dat najskor 280 ml, ale pozeraam, ze pridaaaaj pridaaaaj ! :)

Lia86

11.septembra idem, Pezinok, uz sa neviem dockat :) uz odpocitavam dni, hodiny, minuty :))

Kylie89

solnicka

A kolko merias a vazis... kamoska bola uplne rovna, dala si 280 a ma to ako prirodzene dvojky... ale kedze bola letisko, tak sa jej vacsie nezmestili, kludne by zniesla aj 400 .. preto radsej lepsie vacsie, ako potom rozmyslat na reopkou, nech da kolko sa zmesti !:)
Mne povedal, ze by si vedel predstavit na mne aj 450, aj 500ky, ale uz viac nie asi, ked som takto chuda.. Takze mi dal 400ml .. a keby si videla ake sparatko som :) takze kludne si daj vacsie, neboj sa ist do toho, len ked to ide aj pod sval, aby si potom aj rozdiel videla :) aby si nelutovala, ze si vyhodila korunky a vidno minimaalny vysledok..