Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

FLORIDA, práveže spodky mám, len vrch neviem nájsť alebo celé pyžamko, no neva, ja si z toho hlavu nerobím, ešte mám mesiac čas, len som zostala prekvapená, že táketo veci sa tak ťažšie nakupujú :)) no som zvedavá aké to celé bude.. aj napriek malilinkému strachu (zatiaľ:) sa veľmi preveľmi tešííím :)
BODY ďakujeem :) asi si ho predsa kúpim, aspoň na domov, tam mi bude v ňom potom fajn :) toto je prvé pyžamko na gombíky čo vidím :-D
BREKEKE súhlasím s bon bony, lepšie je ísť inokedy ako práve v lete, kvôli hojeniu.. ja som tiež mohla ísť na začiatku leta, ale práve kvoli tomu radšej čakám do októbra

solnicka

Kylie89
mam okolo 175 a vazim 59 ale este schudnem do vtedy chcela by som mat tak okolo 55-56 kg. uz som aj hak vysadila tak este neviem ze ako to bude s menstruaciou do vtedy...
Ide o to ze mne sa nejak velmi velke prsia nepacia, resp. pacia ale ja by som nechcela.
ked som raz mala skoro 66kg (jednu zimu :))tak som mala take slabsie C. ale teraz mam slabe B a to uz neni ono...a teraz ked som uz aj hak vysadila a este schudnem tak sa bojim co pride...
mne sa pasi velmi lolo77 a aj modrocka...
kolko vazis a merias ty? a odkial si?ak smiem vediet.

inngridka

noo to si ozaj blizucko :) ee nema fotky na nete ale dvojo prs od neho som videla, aj znamienka co robil tak nadherne, ziadne jazvy... vies co ak mas icq napis mi na 567261633 a nieco ti poslem :)

bon bony

brekeke to leto je asi najhorsie kvoli hojeniu ran a pripadnej infekcie... tak mi povedal doktor, ale zoperuju ta aj v lete. Podla mna si vyber ale chladnejsie obdobie, predsa len nech sa to uz teda dobre zahoji vsetko a este aj to nosenie tej specialnej podprsenky je zevraj v lete riadna otrava