Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

Kylie89
uuufff...tak to si lahucka :)
kazdy asi chce nieco ine...ja ked som bola mala tak som mala problem pribrat a som so sestrou chodila po kupeloch...mala som nieco so stitnou zlazou...cely strednu som si drzala vahu ale az ked som dosla do zahraniacia (kazdy v tom zahranicy pribera hmmmm... :) )tak som pribrala a mne skor ide o to ako sa citim...viem ze ked budem mat takych 56 tak sa budem citit super nieze by to teraz bolo na nevxdrzanie ale aj teraz som sa vratila so Sk a som pribrala skoro 3 kg (prosto domaca strava) ale to dam dole..
A ak si pribrala v zahranici skus na kusok zas vybehnut niekde kludne ta prichylim kym nebudes taky maly tucko :D
A asi uz nad tym nebudem tolko premyslat a necham to na doktora asi vsetci sa zhoduju na tom ze ked uz tak nech to stoji za to tak verim vam baby!!!
A konecne sa aj moj priatel vyjadril na tuto temu ze aj on si mysli ze to nebude take obrovske ako sa obavam :)
do februara casu dost nie? ;)

malachi

clang
no urcite zvladneme!ja mam operaciu az v novembri Dr.Cerven. Nemam strach z bolesti, prach bolesti mam nastastie veeelmi vysoky :) skor sa bojim ci pri mojom muzskom hrudniku nevzniknu dve neprirodzene gule... na jednej strane verim Dr. na tej druhej stale nieco hloda haa uz mam z toho schizu :D

Kylie89

barbora10

Jooo tak :)

zalezi aky ma kto siroky hrudnik, proste, treba to nehat na doktora, on najlepsie vie, ake budu najlepsie vyzerat :)

Kylie89

barbora10

Jooo tak :)

zalezi aky ma kto siroky hrudnik, proste, treba to nehat na doktora, on najlepsie vie, ake budu najlepsie vyzerat :)

barbora10

jezibabka188

pri vysokom profile idu prsia viac dopredu ako do sirky a naopak je to zase pri nizkom profile.vtedy idu prsia zase viac do sirky.takto nejak by to malo byt:-)

Kylie89

jezibabka188

SIBE ? :D

NIE, pozri, zalezi od toho kde mas bradavky, niektore baby maju bradavky vyssie, niektore nizzsie a doktor ti predsa nemoze voperovat prsia nizsie, keby si potom mala mat bradavku na krku, da ti ich tam tak, aby si mala bradavky v strede, nie dodola, ani dohora.. Dievca, ktore si videla asi malo svoje bradavky moc vysoko.. a inak jej to uz nemohol spravit, a aj mozno mala extra vysoky profil, aj take su a to su uplne vysoke...

Vysoky profil znamena, ze ten implantat, je ako pol gula, slzicka znamena, ze je ako polgula ale nie polgula ale ide dokopca ta polgula.. vsak si najdi na internete, pozri si www.siklienka.sk tusim a tam si pozri implantaty gulate a anatomicke.. Vysoky profil, no skoro kazda zena ma svoj tvar trosku slzickovy, takze ked k tomu pridas vysoky profil gulate, aj tak to nebudu gule, melony, preboha, vsak to nechceme, ale k tomu implantatu sa prida aj tvoj zaklad co mas , cize to vobec nebude ako dve gule..

A aj tak tie prsia casom trosku padnu a ta koža sa natiahne trosku, takze ked si das anatomy, tak ti este viac padnu, kdezto ked ti gulate padnu, tak budu pekne prirodzene, mam kopec kamosiek co mau gulate a krasne ich maju, vobec to nemaju ako dva melony .. ale poznam baby co maju slzicky a maju to ako dva citrony spicate, mne osobne sa tie anatomy nepacia.. ale je to len moj osobny nazor..

Kylie89

jezibabka188

SIBE ? :D

NIE, pozri, zalezi od toho kde mas bradavky, niektore baby maju bradavky vyssie, niektore nizzsie a doktor ti predsa nemoze voperovat prsia nizsie, keby si potom mala mat bradavku na krku, da ti ich tam tak, aby si mala bradavky v strede, nie dodola, ani dohora.. Dievca, ktore si videla asi malo svoje bradavky moc vysoko.. a inak jej to uz nemohol spravit, a aj mozno mala extra vysoky profil, aj take su a to su uplne vysoke...

Vysoky profil znamena, ze ten implantat, je ako pol gula, slzicka znamena, ze je ako polgula ale nie polgula ale ide dokopca ta polgula.. vsak si najdi na internete, pozri si www.siklienka.sk tusim a tam si pozri implantaty gulate a anatomicke.. Vysoky profil, no skoro kazda zena ma svoj tvar trosku slzickovy, takze ked k tomu pridas vysoky profil gulate, aj tak to nebudu gule, melony, preboha, vsak to nechceme, ale k tomu implantatu sa prida aj tvoj zaklad co mas , cize to vobec nebude ako dve gule..

A aj tak tie prsia casom trosku padnu a ta koža sa natiahne trosku, takze ked si das anatomy, tak ti este viac padnu, kdezto ked ti gulate padnu, tak budu pekne prirodzene, mam kopec kamosiek co mau gulate a krasne ich maju, vobec to nemaju ako dva melony .. ale poznam baby co maju slzicky a maju to ako dva citrony spicate, mne osobne sa tie anatomy nepacia.. ale je to len moj osobny nazor..

jezibabka188

Baby vysoký profil znamena ze su prsia vyssie voperovane? lebo som videla prsia ktore boli dost vysoko.. skoro pod bradou..

Kylie89

Lenkea a Solnicka

No nezlaknite sa :) 176 cm/49 kg
Neviem pribrat.. pred par rokmi, ked som bola v zahranici, tak som tam pribrala a mala som 58 kg... idealna vaha.. takze nechudni ty, urcite vyzeras super a zdravo ! co by som ja dala aspon za tych 7 kileciek ..

cez prsia mam 81 a pod prsiami 73 .. som uplne chuducka.. pan doktor mi najskor navrhol 280, ked som chcela prirodzene, aby to nebolo moc vidno, ale to fakt pri takych ml nebude vidno, preto sme sa potom zhodli na 350, alebo popripade 375, ale jak som si to doma s tymi sackami plnych vody skusala dat do podprdy, tak sa mi to zdalo male, a chcela som aspon 400, alebo aj 450 by som zvladla, ale to mi nemoze na prvykrat tolko vela spravit, tak som si dohodla rekonzultaciu a udobril mi, ze 400 ml mi da, viac nie, tak ze 400ml vysoky profil ok. Lebo aj kamosky co mam a dali si najskor mensie 280, 300 , 350 kazda jedna sla na reoperaciu na 450 alebo 500 .. a vobec to nemaju nejake velke..

Idem do Pezinka, panovi dr. Cervenovi.

A pan doktor povedal, ze pri mojej vyske by si vedel pekne na mne predstavit aj 450 aj 500, ale zalezi uz na tom ake sa komu pacia prsia.. TIE 400vky mi urobia take plnsie C-cka ze to budu... podprdu budem mat 70C a pushupku 70D, ale ked mi budu tak pekne stat, naco mi bude pushupku, si myslim, ze ani podprdu velmi nebudem nosit :)))) Kopec ludi si mysli, ze 400ml je 4-ky, a 300ml - 3-ky... To vobec tak neni, nebojte sa ist do vacsich ! Ked uz , tak poriadne, nech ten rez do tela stoji za to ! Lebo ked budete mat potom o pol cisla vacsie , alebo co, aby ste nelutovali peniaze, aj operaciu..
A nesli na reopku :)