Lenkea a Solnicka
No nezlaknite sa :) 176 cm/49 kg
Neviem pribrat.. pred par rokmi, ked som bola v zahranici, tak som tam pribrala a mala som 58 kg... idealna vaha.. takze nechudni ty, urcite vyzeras super a zdravo ! co by som ja dala aspon za tych 7 kileciek ..
cez prsia mam 81 a pod prsiami 73 .. som uplne chuducka.. pan doktor mi najskor navrhol 280, ked som chcela prirodzene, aby to nebolo moc vidno, ale to fakt pri takych ml nebude vidno, preto sme sa potom zhodli na 350, alebo popripade 375, ale jak som si to doma s tymi sackami plnych vody skusala dat do podprdy, tak sa mi to zdalo male, a chcela som aspon 400, alebo aj 450 by som zvladla, ale to mi nemoze na prvykrat tolko vela spravit, tak som si dohodla rekonzultaciu a udobril mi, ze 400 ml mi da, viac nie, tak ze 400ml vysoky profil ok. Lebo aj kamosky co mam a dali si najskor mensie 280, 300 , 350 kazda jedna sla na reoperaciu na 450 alebo 500 .. a vobec to nemaju nejake velke..
Idem do Pezinka, panovi dr. Cervenovi.
A pan doktor povedal, ze pri mojej vyske by si vedel pekne na mne predstavit aj 450 aj 500, ale zalezi uz na tom ake sa komu pacia prsia.. TIE 400vky mi urobia take plnsie C-cka ze to budu... podprdu budem mat 70C a pushupku 70D, ale ked mi budu tak pekne stat, naco mi bude pushupku, si myslim, ze ani podprdu velmi nebudem nosit :)))) Kopec ludi si mysli, ze 400ml je 4-ky, a 300ml - 3-ky... To vobec tak neni, nebojte sa ist do vacsich ! Ked uz , tak poriadne, nech ten rez do tela stoji za to ! Lebo ked budete mat potom o pol cisla vacsie , alebo co, aby ste nelutovali peniaze, aj operaciu..
A nesli na reopku :)