Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

jezibabka
a tukova metoda, hm...mas chut zakazdym platit tazke prachy?Lebo to je len nacas a tak viem, ze na slovensku to ani nepraktizuju.

leus

jezibabka
co na srdci to na jazyku, ze?
malachi
myslim, ze jezibabka chcela naznacit, ze ta kt.to nepotrebuje by si to mala rozmysliet, lebo ona ma male, ale pevne prsia ako ja a netlaci ju velmi dat si silikony za kazdu cenu.Nesuhlasim ale s nou, ze cela galerka je otras, najde sa tam vela zien, co ma fakt balony, vulgarne, umelo vyzerajuce, ale su tam zeny, kt.maju prirodzene a neprehnali to zbytocne s velkostou.Ja som si pozrela tv.foto a myslim si ze v tvojom pripade je fat lepsia volba tej OP/neber to v zlom/, ale na tv.mieste by som si nedala velke, aby si nemala fakt dva balony,no ale kazdemu sa ine paci a kazdy vie svoje...nedaj sa znechutit ,ale nechaj si to riadne prejist hlavou, aby nemuseli na tv.nove prsia povedat, otras, velke vulgarne...

jezibabka188

malachi

Mala som tu cest vidiet galerku.. a .. OTRAS.. aj ked to tym babam silikony zvysili sebavedomie.. ked nemas zaklad tak ... co ti poviem.. mna priatel prehovara ze nie.. stale som po takom tuzila.. takeho co mi to da spravit najdem hocikde.. ale rozhodnutie je na tebe :)

lenkea

baby mam vysku 164 a vahu 48 kg, obvod pod prsiami 67. mam navrhnute 300 vysoky profil pod sval. bojim sa aby to nebolo malo..
to budem mat 70B?

malachi

jezibabka
ja uz mam konzult za sebou, ale aj tak nejake obavy mam a tie zmiznu len ked sa prebudim z narkozy a nebudem mat dve lopty na hrudi...baby co vychadzaju z pekneho zakladu budu mat pekne velke prsia ale ja vychadzam z nicoho :D

jezibabka188

malachi

mame nieco spolocne..aj ja sa bojim ze budem vyzerat hrozne.. a je tu nova metoda, tukova.. tak neviem.. Ale verim ze po konzultacke sa pevne rozhodneme.. :)