Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

zara ja som bola začiatkom júla na konzultácii, OP mám v októbri, a to som si hovorila, booože ako dlho budem čakať, ale veľmi rýchlo to beží a som rada, že bol termín takto, že nebol skôr, lebo som mala čas premýšľať a viem na milión % že si prská chcem dať spraviť :) síce to už viem od puberty, len je to predsa iné len o tom premýšľať a iné to už realizovať a ísť do toho :)
ten Flector rapid je len na predpis? díky aj ja si ho dám potom predpísať :) ináč dnes som čítala v La Femme o Wobenzym-e, že vraj urýchľuje hojenie, aj sa lepšie hoja tie rany a pomáha zaistit tvorbu menšej jazvy.. že vraj je to dobré brať po OP.. pýtali ste sa niekto dr.? ja sa ho potom spýtam, ak sa to môže brať, tak si to kúpim..

jezibabka188 a ty si ako na tom? :)

zara9

laloa556
dakujem :) no veru,strasne rychlo ide ten cas v maji som bola na konzultacii,nemohla som sa dockat kedy bude september a uz je tu...:)
ja som si zacala robit predoperacne 3tyzdne pred,ale staci aj 2tyzdne pred opkou,niektore baby si tak robili a v pohode....
dala som si u mojej dr.predpisat aj Flector rapid co ste tu spominali,ze zaberie od bolesti,aby som bola potom pripravena :)

laloa556

zara tak gratulujem k predoperačným a držím palčeky, budem na teba myslieť ;o) ako to beží všetko, že? :o)) ja si ešte počkám mesiac.. ináč kočky, kedy si stačí vybavovať predoperačné? za 2 týždne pred OP by som to mala stihnúť, či to mám začať vybavovať skôr?

zara9

Babulky
uz mam vsetko vybavene,zostava mi len cakat na sobotu:)
stale si to akosi neviem uvedomit,ze za par dni budem mat nove prska...:)
ale tesim sa velmi!!!

iffi

Inngidka, tak to ti strááášne držím palce, Po opke sa ozvi, určite to bude OK. Ja som bola v MT, ale pred x rokmi a teraz to potrebujem vymeniť a neviem sa rozhodnúť kde, asi zase v MT. Moc sa mi do toho nechce (bolesť,prachy, atď.), ale výsledok stál zato. Tak sa drž, neboj sa a mysli na to, aká budeš kočka.

ivka1980

Ahojte baby.
Ja som taka rada,ze taketo forum existuje...Ja idem na operaciu 16.11 a mam dost otazok a trochu aj strach,tak dufam,ze tu nejake tie odpovede na niektore otazky najdem.
Mne to budu robit v Interklinik v BA v Relax centre.Ja by som chcela vediet,ze kedy budem moct spat na bruchu a kedy letiet v lietadle,lebo nezijem na Sk.A este doktor mi odporucil 280 ml,nie je to malo?Aspon po tom co som tu citala uz nie som si ista,ci je to dost.

malachi

leus
nakolko som dospela, nemyslim si, ze by ma koment anonymneho cloveka rozladil(najma, ked to vyjadril dostatocne vetou "co na srdci to na jazyku-ved sme na fore", nehovoriac, ze doveryhodnost vyrokov cloveka, co ani neovlada zaklady gramatiky...)jej prsia nie su zazrak, takze by som sa az tak neozyvala a nemyslim si, ze som chodia baby za ucelom znechutovania inych...jasne, ze sa nechystam dat do svojho hrudnika 500ml...tak len tolko, nechcem to tu spamovat ;)

jezibabka188

leus

ano co na srdci to na jazyku.. ved sme na fore.. :) ja nechcem nikoho znechutit.. ale ani presviedcat.. ak niekto po prsiach tuzi.. nech si ich da urobit.. ale podla mna by mal byt pevne rozhodnuty