Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

moetka

baby aku podprsenku ste si kupili po opke ja mam 17 dni po opke a uz sa neviem dockat!
ako myslim vystuzenu nevystuzenu s kosticami alebo bez.
dik za radu
:)

zara9

Bodynka
ano,uz idem :))
ani mne sa to nechce verit,ale je to tak....velmi sa tesim,ale trosku aj bojim...uz nech je radsej sobota,lebo teraz myslim len na opku...ako to dopadne,ako budu vyzerat...:)))aka bolest to bude...

ivka1980

bellinka
Dakujem za odpoved. Ja som si uz zabookovala letenky vcera az o dva tyzdne po operacii,takze aj tak je to jedno,aspon si uzijem trocha Slovenska.
A budem potrebovat aj nejake preventivne vysetrenie prs ako mamo alebo sono?

bon bony

inngridka ahooooooooooj! ty si uz v nemocnici? ja ze mas oper. az 9.teho? som sa asi sekla co?
napisem ti potom maila a poslem tu foto, som uplne zabudla promin :-/
Drz sa! budem na teba mysliet :) a potom sa ozvi co a ako...

inngridka

Iffi dakujem pekne :) uz pisem z nemocnice... Jednoznacne by som aj ja sla znovu do MT byt tebou :) ceny su tu polovicne oproti inym klinikam a to mam mentory ;) ktory doktor ta operoval?

zara9

laloa
ja som mohla ist na opku aj skorej,len som nechcela ist ked bolo take teplo,radsej som si trosku pockala...:)tiez som citala o Wobenzyme a kupim si ho,myslim ze aj niektore baby tu pisali,ze ho brali...
jezibabka dakujem :)