Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Zara9,

Aj teba chytá taký strach z operácie?
Ešte pred pár týždňami som bola hrdinka, ale ako sa to blíži, tak sa bojíííím:-/

V pondelok by mala ísť na opku aj Zásuvka, ale dlho tu na fóre nebola, tak neviem, asi sa tam stretneme.

Inak aj ja zle znášam bolesť, ale kamarátka vravela, že prvé tri dni sú zlé, ale potom je to lepšie a lepšie. A plánujem ostať v nemocnici 2 noci kvôli drenom, tak snáď mi tam dajú niečo od bolesti. Neboj Zara9, zvládli to iné, zvládneme to aj my;-)

zara9

inngridka
tak to je super,ze mas minimalne bolesti...drzim palceky,nech sa rychlo uzdravis,ja idem v sobotu dr.Cervenovi do PK budem mat tu istu velkost co ty...chvilkami ma chyta strach...
Lia86
drzim palceky nech nemas velke bolesti a prska aby si mala podla tvojich predstav :)
inak ja strasne zle znasam bolest,tak neviem,neviem ako to zvladnem...

Lia86

Ahojte baby,

Termín sa mi už blíži, v pondelok idem pod nôž, a čím viac sa to blíži, tým viac sa bojím:(
Snáď to bude v pohodičke a tie bolesti po opke vydržím.
Nové prská za to stoja.
Babuľky, ktoré máte po vám prajem moooc radosti z nových prsíčok a tie, ktoré máte pred, prajem veľa trpezlivosti a nech vám to do opky rýchlo ubieha.

Inngridka, rýchlo sa zotav.

inngridka

Bon bony
uz mam po. bolest je minimalna - ako taka riadna svalovka na hrudniku ktoru pri lezani ani necitim :)) som stastna ze uz mam po :) prska su opuchnute... Potom poslem foto :)

kozicka

Moetka vdaka. A v Pezinku na akej klinike? Aby som si kukla podmienky atd... Mate niekto skusenosti aj s Interklinik? Mam to kusok od bytu tak je to tiez sympaticke riesenie. Ja mam vahu 58 kg a vysku 170 cm. Prsa takmer uplne ploche. Nechcem ani nejake mega velke, ale take plne pekne 2 - 3. Cize podla toho co som tu citala by mi stacilo tak maximum 250 - 300 ml. Len sa bojim ze kedze som uplne plocha aby to nebolo vidno a aby to nemalo priliz umely efekt

moetka

kozicka
Dr cerven ordinuje v novamede v BB. obcas chodi operovat aj do pezinku ale to len kazde dva mesiace priblizne. mna operacia vysla okolo 2300.Vymena sa u kazdeho vykonava individualne

diamond26

Ahojte baby neviete kolko po porode si mozem dat urobit prsia ??Som skoro 5 mesiacov po maleho uz nekojim..kojila som asi necele 2 mesiace lebo som stratila mlieko.a prsia by som si chcela dat urobit tak pred vianocami..Mozete mi poradit niakeho dobreho chirurga z Ba?...Aky je dr Trska ?Dakujeem

kozicka

Este by som poprosila na akej klinike ten doktor Cerven ordinuje, vidim tu same pozitivne ohlasy. Prepacte ze sa takto vypytujem, ale urcite ste aj vy v uvode mali kopu otazok. Vdaka

kozicka

Ahojte, pridavam sa teda aj ja. Silne uvazujem nad tymto ukonom uz roky. Teraz som v dalsom levely, chcem ist na konzultaciu. Som z BA, viete mi odporucit tu, alebo v okoli nejaku dobru kliniku, lekara? Mate uz niekto skusenost s vymenou po rokoch? Kolko tato vymena stoji? Rovnako ako cela operacia. A este by som sa chcela opytat aj na nejake cenove infosky k operacii. Pretoze 100tis je podla mna vela. Dakujem