Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miska_21

Baby mam po..v pondelok ma operovali, včera na obed som došla domov ale nemala bola som leniva zapnut pc =) mozem len povedat tym ktoré sa boja, ze sa nemajú absolútne čoho..Ja, posero z bolestí akéhokoľvek druhune, to zvládam uplne v pohodicke..lieky od bolesti som si dala akurat pred spaním a dnes ráno aj to len tak ze preventívne lebo napr. bolesť cez menzes je paťkrát horšia ako toto...prsia mam opuchnute takže k velkosti sa vyjadrovať nebudem..potom pošlem fotky =)

iffi

leus, no preto, lebo je to treba po 10.-15. rokoch vymeniť, len lekári sa o tom pred opkou veľmi nezmieňujú. Ja si ale nemyslím, že by mi hrozilo nejaké pretrhnutie implantátu, alebo niečo podobné. Keď som podstúpila operáciu mala som 45kg a nechcela som žiadne balóny, takže aj implantáty som prispôsobila tomu. Mám iba 200 a vyzeralo to neskutočne prirodzene. Teraz mám o 7-8kg viac (samozrejme uložených v dolnej polovici tela) a už to nestačí, musím priznať že si už vypomáham push-upkou a vtedy to vyzerá super, takže sa stále neviem rozhodnúť. A keďže opku som podstúpila tajne (veď pred 15. rokmi by to nikto nepochopil) nevedia o tom ani moji najbližší, nemám sa ani s kým poradiť. Vďaka, že som narazila na toto fórum.

iffi

Inngridka, si hrdinka!!! To ťa fakt až tak nebolí??? Ani z narkózy ti nie je zle? No to je supeeer! Ja som bola v MT vo fakultnej nemocnici, operovala ma dr. Strmeňová a bola som veľmi spokojná, ani neviem či to tam ešte robia. Ty si asi v tom súkromnom centre? Drž sa, pa

malachi

alore
no tak super!ja uz sa tiez neviem dockat mne vychadzaju skusky tak tyzden po op. takze hadam tiez rovnako zvladnem :) v praci pre istotu volno na 3tyzdne :D

inngridka

Baby nebojte sa! Najhorsie je to cakanie, ten stres :( uz ked sa clovek lieci to je ten prijemnejsi pocit :D nemozem spat lebo mi tu chrape a krochka spolubyvajuca.

zara9
to mas super objem mne to spravilo celkom peknu zmenu ale vsetky navstevy co tu boli cakali vacsie :DD ale vsetci doktori co tu su to povazuju uz za celkom velky implos. Tak si vyber :) drzkam palceky vsetkym

ivka1980

kozicka
Ja idem do Interklinik. Ja mam 164 cm a 55kg a mne doktor odporucil k mojej postave 280 ml az 350 ml,ale priklana sa k 280 aby mi neprecnievali. Ja som tiez uplne plocha a konecne chcem vyzerat a citit sa ako zena. Bude ma to stat 3.150 eur so vsetkym. Tu som sa docitala,ze sa da aj lacnejsie,ale uz sa mi to nechce menit a ta klinika vyzera ozaj dobre z vnutra,tak tych par stoviek hore-dole. Podotykam,nepatrim medzi tie naozaj solventne damy,len ta klinika urobila na mna dobry profesionalny dojem,lebo pozerala som napr. v BB a tam je to ako normalna nemocnica,tak neviem. A este Esthetic v BB je celkom fajn a pocula som,ze vsetky kocky z JOJ-ky si tam davaju robit a je to o par stoviek este viac ako v Interklinik. Mna by to tam vyslo na nejakych 3.500

bon bony

zara9 drzim ti palce, neboj, zvladnes, ja mam sice 2.11 ale viem ze ked sa to bude blizit tiez mi zrejme nebude vsetko jedno :D presne, ved vydrzali vsetky, vydrzis aj ty :)

zara9

Lia86
veru chyta ma strach....chvilami....:)ked na to myslim,tak sa bojim :)
noooo....dufam,ze to zvladneme...ked to vydrzali ine...tak to zvladneme aj my...

bon bony

inngridka jeej to fakt, takze ty uz mas po, to je super :) v dobrom zavidim ako kazdej ktora to absolvovala predomnou :)) drz sa, dufam ze to bude aj nadalej takto v pohode a bud pekne v kludiku a dodrzuj vsetko,vsak ty vies :) tesim sa s tebou a dufam ze to vyslo podla predstav! som zvedava na foto, ja verim v to, ze budes spokojna. zajtra ti poslem mail.pa a cmuky drz saaa :)

alore

malachi ahoj... jasne prska mi robia radost :)...skolu zvladnem v pohode zajtra mam zapis... inak 4 den po opke som bola na skuske v skole 3 hodiny som pisala a zvladla som to, takze nemam obavy zo skoly.