Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inngridka

iffi nie nie normalne v MFN to robia stale:) Strmenova ma prijimala. z narkozy som mala asi minutku pocit na zvracanie ale hned to preslo nastastie. ono to fakt neboli len ta svalovka pod pazuchami je dnes horsia a tiez to vstavanie je drsne. inak klidek. uz som domka v priatelovej starostlivosti :))

Florida

ahoj kozicka ja som bola u p.doktorky

a k tomu vzhaldu kliniky ako pise Barborka nie je to dolezite a mozno to moze byt niekedy na skodu ked je cosi prilis premodernizovane :-) niet po operacii nad klasicku nemocnicnu postel uplne vazne pisem z vlastnej skusenosti ale ak maju na tej klinike normalne postielky tak je to ok, niekde najdes aj postele typu hotela a mne to moc nevyhovovalo pre bolest pri stavani ked sa postel neda polohovat ci je prilis nizka
a zase sto ludi sto chuti :-) myslim si ze treba dat na svoju intuiciu vybrat si dvoch troch lekarov a absolvovat konzultaciu a sama sa rozhodnes ktory lekar v tebe vzbudil pocit ze tak tomuto sa zverim a je to naozaj individualne pretoze ked chces vzdy najdes aj na toho najospevovanejsieho lekara nejaku negativnu reakciu.
Urob si prieskum lekarov, baby tu spominali okrem Dr. Cervena aj doktora Trsku tak napriklad zajst k tymto dvom pripadne este ocekovat nejaku tretiu kliniku a mozno ta oslovi prave prva navsteva s lekarom a nebudes mat potrebu zistovat pristup inich lekarov.
Drzim palce vsetkym :-)
a s obdivom slecne ktora to znasa tak uzasne a bravurne par dni po, to ja som to znasala tazsie priznavam!

kozicka

Kukam na inete a este sa mi celkom pozdava Medical, Mediclinik je to v BA a na par forach tiez odporucali. V PK este odporucaju Dr. Jezovitovu ma niekto skusenost, popripade este Dr. Zachar... Dik

zara9

Babulky
dakujem,snad to nebude take hrozne,len ja fakt znasam bolest zle...
vcera som povedala dcere,ma 15 rokov kam v sobotu idem a bola som prijemne prekvapena,ked mi povedala ze mamina super len chod do toho,drzim ti palce,ze ma hned podporila...:)

barbora10

ivka1980

nie je vsetko zlato,co sa blisti.tym chcem iba povedat,ze kliniku si vyberaj podla operatera a nie podla toho,ako to tam vyzera.a my co sme boli operovane v BB,tak prave koli operaterovi,nie koli vyzoru kliniky:-)a vela spravi to,ako sa tam k tebe vsetci chovaju a vtedy ti je uplne jedno,ze nie su obliecky zo satenu.takze drzim palce,nech si s vysledkom spokojna.

laloa556

inngridka waaau to je super, že to takto prežívaš ;) gratulujem k prskám ;) drž sa

Lia86, Zara9 kočky zvládnete to, budem na vás myslieť ;) ja tiež keď si na OP spomeniem, tak mi trošku prebehne mráz po chrbte :-D tak radšej na to toľko nemyslím, len sa teším, nech to už mám tiež za sebou :)

alore fuuuha, nemam slov, na tretí deň po OP ísť na skúšku, šikula ;)

miška_21 jéééj kočka, aj ty už si na druhom brehu? :) ja sa s vami tak teším :-D

kozicka ja som tiež z BA a spolu s clang sme mali konzultáciu tiež v BB, nie je to až taká vzdialenosť.. ja som mala výhodu, že nás viezla jej kamoška (ďakujem:)) ale si myslím, že kebyže niekoho nahovoríš, poprípade to spojíš s nejakým pekným výletom, tak sa dá :) OP máme v Pezinku, ale na stehy a kontroly budeme chodiť do BB.. mne to nevadí, ja BB zbožňujem, chodím tam odmalička, je mi srdcu blízka, takže mne vôbec nevadí, že tam budem "musieť" chodiť :) mne sa práca Dr. Červeňa veľmi páči, BB nie je tak ďaleko, keby bol napr. z Košíc, tak tam by som už necestovala, to by bolo ďaleko - pre mňa :)

kozicka

Dakujem za radz. Ivka super, ale dost financna supa. Dnes som volala so sestrickou Dr. Cervena a tam mi povedala ze konzultaciu ked tak musim absolvovat v BB. Ja som z BA takze je to dost od ruky. Baby co ste sa nechali operovat v Pezinku ako ste to riesili co sa tyka vyberu stehov a kontroli. Vzdy ste isli do BB abo ako... A este sa chcem opytat riesil to tu niekto na splatky a ked tak ako.... Som inak na devadesiatpercent royhodnuta, len potrebujem doriesit technicke detaili a to...kde... a peniaze... Dost podstatne veci hih...