Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

inngridka tesim sa s tebou :D urcite si poriadne zvedava... potom aspon napis ake su tvoje dojmy :)

bodynka diky moc za napad... urobim to tak :)

bacovazena

Zväcsenie prs v Martinskej fakultnej nemocnici ma stalo operacia s narkozou 720E implantaty s podprsenkou 930E/Perthesse-anatomicke/ spolu teda 1.650E. Operoval ma doktor Pridavka. Uzasny clovek, starostlivy a profik. Hoci v nemocnici je to katastrofa /vezu vas s jedneho oddelenia na druhe po vonku , izby su o nicom,bez tv, wc a sprchy s muzmi/a plati sa za nu ako v 4hv.hoteli. No ale zato su tam velmi mile a ochotene sestricky, ktore sa pekne staraju cely den aj noc.

bacovazena

ahojte zeny, ak ste nerozhodne vo velkosti implantatov tak z mojej skusenosti - dajte si väcsie. Ja so po opke 3 mesiace a ked mi to vsetko odpuchlo a sadlo mam ich k svojej postave male. Mam 34oml anatomicke pod svalom. Meriam 165 vaha 55 kg.Cele dni sa obzeram v zrkadle a fakt su male. Podla mna by mali byt prsia obvodom totozne s obvodom bokov. Takze si to prirovnajte a dobre rozmyslite aj tvar. Ja by som teraz volila okruhle so strednym profilom 400ml pod sval.Docitala som sa ze anatomicke mozu zmenit tvar.Kamoska ma okruhle 400ml tiez pod svalom a vyzeraju super-ziadne balony skutocne ako prirodzene. Implantat pod svalom prsia krasne drzi a nemusite nosit ai podprdu. Na mne lekar predviedol uzasnu sikovnost a profesionalitu. Bola som na prehliadke u gynekologa a pri vysetrovani prsnikov vobec nezistil, ze mam implantaty.Ked som mu to povedala bol z toho hotovy a stale mi ich omakaval a krutil hlavou. Takze damy drzim Vam vsetkym palce

bodynka

bon bony, si tu? vezmi si taxik , stoja hned pri atobuske, vide ta tak 2 eura a hned ta v novamede vysadia,... Podla mna zastavku pri novamede velmi lahko prehliadnes.

bon bony

inngridka to je super! kedy si ich uvidis, po vybrati stehov? mas vkladane cez pazuchu??

Baby, prosim Vas, ktora si najde trosku casu. v piatok mam konzultaciu v BB u dr. cervena. Potrebujem vediet ako sa dostanem z autobusovej stanice do NOvamedu /idem busom zo Ziliny/. Najde sa nejaka ochotna dusa, ktora mi to vysvetli v maili?
ak ano, tak diky moc :) moj mail je

bon_bony@centrum.sk

inngridka

kozicka

ja som druhy den po :) keby ma neboleli ranky tak ani neviem ze tam nieco mam... stotoznenie prebieha extremne rychlo :D

kozicka

Ahojte dievcence, tak som sa objednala do Medical Centrum dr. Zachar na konzultaciu. Este som na konzultacii nebola tak si aspon spravim predstavu. Inak to vyzera na dost skuseneho lekara, pracoval aj v australii a kade tade a robi vo fachu 20 rokov, cize prax tam zrejme bude. Som zvedava. Idem tam 20.9 cize za necele dva tyzdne. Velmi sa uz tesim. Este asi pojdem podla vasich rad aspon na jednu konzultaciu k niekomu inemu, v pripade ze by ma to tu neoslovilo. Som zvedava co mi povie. Asi tam vacsina z nas ide s pocitom ze ma najmensie prsia na svete hih... Ozaj vy co ste uz na druhom brehu, stotoynili ste sa s novzmi prsiami, nemate neustale pocit ze prsia niesu vase atd... Btw som velmi rada za toto forum...