Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

maria1113 ahoj,no je to skoda,asi najvacsi problem mi robi ta dochadzka :D
ja idem zajtra na 10-tu, dufam ze sa uspesne dopravim heh. Hlavne zo ZA su rozne prestupne spoje ah jaj, tak pojdem o dost skor,aby som nemusela prestupovat. Potom ti mozem dat nejake tipy ked budem mudrejsia co a ako :)

maria1113

Ahoj bon bony, ja som z okolia žiliny a mám tiež konzultáciu u dr. Červeňa, ale až na budúci piatok okolo obeda, škoda že nemáme rovnaký termín, dvom by sa išlo lepšie.

sandriana

bacovazena
ahoj, to nie je nejak malo?ja sa chystam na op., ale este som si nikoho nevybrala no co tak pozeram tak to vychadza okolo 2000-3000e

inngridka

lia86

to je normalne ze sa bojis :( nie je to ziadna sranda tie pocity pred operaciou.. ja som bola taka stastna ze som sa usmievala cestou zo salu :D

bacovazena
mas uplnu pravdu nemocnica je strasna :) ale tie dva dni sa tam daju prezit, lekari su super a sestricky velmi zlatucke. Pridavka je riadny profik, ten robi nielen dobre prsia ale akykolvek zakrok :) presne ako pises implantaty ani ja vobec necitim a to mam pod zlazou a 375ml... uplne ako moje prsia

ivka1980

barborka
je pravda,ze nie vsetko zlato sa blisti,ale ja nemam cas chodit po konzultaciach a robit prieskum,nie ze by som bola tak pracovne vytazena,ale preto,ze tu nebyvam. Tak treba sa len spoliehat na ich profesionalitu a ze to bude ok. Na izbach som nebola,tak neviem ake postele maju. Lekar bol fajn a pozrela som si jeho prax a myslim,ze tiez je to ok. Nejaky cas v Brazilii,v Chicagu a Nemecku a pracuje aj Komore plastickej chirurgie. No uvidime.

kozicka
pises,ze si z BA a do BB je ti daleko. Ja idem do BA z UK a po operacii do Partizanskeho,tiez to nie je blizko. Ked som isla na konzultaciu do BA,tak sme si to spojili s vyletom a bolo to super.

Baby co uz mate za tym,
ako je to so spanim na bruchu? Nezavadza to? Ja totiz spim len na bruchu.

Lia86

Kozicka,

Ja som bola na konzultacii u dr. Trsku v Ruzinovskej nemocnici, velky odbornik, fakt super, konzultacia mala trvat do hodky a trvala skoro tri. Sa mi pekne venoval, vsetko vysvetlil, detailne pomeral... Ani som uz nesla na konzultaciu k inemu dr. A na opku idem do SNOPu, bola som tam pred rokom na artroskopii kolena, perfektny personal, krasne izby, super pristup. A uzasna anesteziologicka, ktora ti urobi narkozu, po ktorej sa preberies ako v nedelu rano. Z narkozy som mala najvacsi strach, ale po mojej minulorocnej skusenosti sa nebojim a hned mi bolo jasne, ze ked na opku, tak do SNOPu. Sice ma to vyjde drahsie, ako na niektorych inych klinikach, ale mne to za to stoji.

Inngridka,

Si sikulka, ze to takto zvladas, snad aj ja budem v pohodicke. A co sa tyka toho rychleho stotoznenia s novymi prskami, tak ja som s nimi uz stotoznena, a to na opku idem az v pondelok:o))))
(a hrozne sa bojiiiiim)

jezibabka188

barborka10

dik..ja mam 173 tak zvazujem aku velkost si mam vybrat.. a dobre ze si sa opravila.. inak by ti jeden anonym venoval zopár negativnych riadkov :))