Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

laloa556 to ti ujde ako voda :) ja mam 2.11 a myslim ze tiez to pojde rychlo :D
Ja dam na to co mi povie dr., ale mam predstavu min 350ml, pod sval a rez pod prsiami -ale ak bude vhodnejsie pazuchou, tak nebranim sa, uvidime. Mne sa zda ze mam trochu sirsi hrudnik, asi 89 ci kolko ked som si merala, takze moznoze bude vhodnejsie este viac ako 350, sama som zvedava kolko mi navrhne. A samozrejme gulate.
A ty ? Uz mas asi dohodnute vsetko ci?

laloa556

bon bony áno 9.10., tento posledný mesiac čakania ide najrýchlejšie :) som zvedavá čo ti povie na konzultačke, potom píš ;) držím palec.. ty máš akú predstavu, aké by si chcela?

laloa556

bon bony - bodynka ti radí najlepšie, ak to tam nepoznáš, je to dobré riešenie vziať si taxík ;) ja by som to tak tiež riešila, keby som nemala odvoz..

clang už len presne mesiiiiiiiiiiiiiaaaaaac :)

inngridka

bon bony

dnes je to uz uplne super :) konecne som spala celu noc, uz som doma a nik mi tu nechrapal :DD napis mi mail som zvedavaaaa

zasuvka

Lia86,
tak v pondelok sa stretneme,fórum čítam,nie vždy sa zapojím
Bola som v BA na predoperačné vyšetrenia v šnope,stretla som sa aj s anesteziologičkou,fakt je super,a aj s doktorom,chcela som ho ešte presvedčiť,aby zvolil iný prístup idem cez dvorce,mám z toho strašný strach.
Aj ja zostávam 2noci,tak sa teším že aj ty.

bon bony

inngridka ahoj, diky :) ako sa dnes citis?
ja som velmi zvedava co navrhne a tak. Napisem ti par riadkov do mailu