Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

DAkuje Livka... Hodila som tam fotky v dekolte s push-upkou , nejaku som zohnala ale moc sa mi nepozdava. Ale vystrih hned inak ukaze ako bez podrdky

Lia86

Zásuvka,

Kedy ideš na opku, hneď skoro ráno? Bo od toho záleží, kedy pojdem ja. Dr vravel, že som na operačnom pláne až po tebe, ale že keďže bývaš ďaleko, že možno pojdem ja skoro ráno. Tak mi má volať, že kedy mám v pondelok prísť, sa s tebou dohodne. Ja som výsledky z predoperačného naskenovala a poslala mailom, dr ich preposlal doktorke anesteziologike, nemusela som sa trepať do BA, lebo nechcem moc chýbať v práci.

ivka1980

moetka
To si dali ako nacas. Ja som volala kvoly konzultacii a dali mi o dva tyzdne a tam mi povedali ze uz do troch tyzdnov po konzultacii mozem mat operaciu. Ja som sa objednala ale az na november.

moetka

kozicka
takze u cevrena si pockas dost dlho na to sa priprav ako terminy na esen a v zime sa minu najrychlejsie . ja som napriklad vo februeari volala kvoli konzultacke a dostala som termin na april a operaciu som mala tri tyzdne dozadu

kozicka

barborka

nechcem nijake bomby, a nechcem aby to bol nejaky enormny rozdiel oproti tomu ked mam vypchatu podprdu, ale zase chcem sa vyhnut tomu aby som si triskala hlavu o stenu a povedala si kua tak vyvalila som tolko penazi a zdaju sa mi male... Jasne ze ss necham odporucit aj chirurgom, skor premyslam ci si nemam zobrat nejake obrazky. Neviete o nejakej galerke? Dik

barbora10

kozicka

zalezi na tom,aku predstavu o prsiach mas ty.najlepsie urobis,ak pockas do konzultacie,doktorovi povies svoju predstavu a urcite sa dohodnete na velkosti vyhovujucej tvojim predstavam.vies,pre niekoho je aj 300 vela a pre niekoho je aj 400 malo:-)

kozicka

Tak som sa vcera rozpravala s pribuzenstvom najblizsim a miesto odsudenia ktore som ocakavala, mam plnu podporu, hrozne sa tomu tesim. Takze si zacnem obehavat konzultacie a idem do toho kocky, ked si vyberem kliniku a doktora. Znami by mi mal doporucit nejakeho dobreho, tak uvidim co povie. Skusim sa ho spytat aj na Cervena, lebo som v pokuseni predsalen ist do tej BB. Kolko je cca cakacia lehota na operaciu? Nemyslim len u Cervena ale vseobecne jak dlo ste cakali? Inak z vasich postrehov som sa uz aj rozhodla ake chcem, ale urcite posluchnem doktora. Mam 170 cm vaha 58 kg kozy teraz temer ziadne. Myslim ze u mna by asi bolo vhodne 300 ml stredny profil, gulate. Baby co ste si dali 300 ml a nemali ste predtym skoro ziadne prsia, ale cislo vam z toho asi vzniklo?

laloa556

bon bony áno 9.10., tento posledný mesiac čakania ide najrýchlejšie :) som zvedavá čo ti povie na konzultačke, potom píš ;) držím palec.. ty máš akú predstavu, aké by si chcela?