Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

Dobre ranko, dievcence, ked chcem aj ja nahliadnut do galerky aky je sposob, podmienka je fotka prsnikov? Ja ich totiz este nemam spravene :-)

ivka1980

barbora10
No ale ja som este nebola na operacii. Chcela som len vidiet nejake tie vysledky. Ale samozrejme ze poslem po opke,ako to vyzera so mnou. Inak dik

barbora10

ivka1980

ivka,musis poslat svoje foto prs na e.uhrinova@gmail.com a livka ti spatne odosle link na galeriu aj s heslom.do mailu nezabudni napisat,pod akym nikom si tu na fore.

tinda

zasuvka držim ti palce,a kolko ml ti ide dat?mne inak tiež chcel robit cez dvorce,tiež som mala strach,som ho presvedčila, tak idem podprsnou ryhou.