Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

Zara9

Ahoj, tak aj ja idem zajtra pod noz, tak sa tam vidime v Pezinku :) ... ako ta vlastne spoznam ? :) lebo ja a kamoska ideme a este ste tusim dve baby :) mna spoznas lahko, chudulilililinka :)
Tak drzte nam palce babeny, nech vsetko dopadne najlepsie a najkrajsie :) juuuj uz sa neviem dockat :))

bon bony

ahojte kočky. dnes som bola na konzultacii u dr. cervena a bol perfis :D a ak toto bude nahodou citat ospravedlnujem sa este raz za uvodne faux pas s predstavenim :) a dakujem za super pristup.

A dala som si nakoniec ES, aj ked som ich nechcela, ale po odbornej prednaske p.dr som zmenila nazor, je to zajedno a ES su lacnejsie takze... keby boli nejake smejdy tak by ich logicky nedaval ved by siel tiez sam proti sebe no... takze tak.

A budem mat - jeden anatom a druhy gulaty, trochu netradicne heh...400ml a 370ml. Dufam ze ten rozdiel sa strati... nemam nejaku asymetriu ale jeden prsnik je poklesnutejsi kvoli hrudnej kosti, takze preto takto. Cez pazuchu a pod sval.
:) Uz sa tesim a dufam ze to dobre dopadne, vo vsetkom sa dala na p. doktora,tak snad budu pekne a rovnake!
:)

Baby co sa rozhodujete, nebojte sa konzultacie, uvidite ze je to uplne v pohode a este viac sa vam potrvrdi ze to chcete.

Zara drzim ti moc palce zajtra!

ivka1980

zara
tak nech ti to dobre dopadne,drzim palce.
uz aby som to mala aj ja. uz sa mi aj sniva. potom posli fotku. ja som teraz poslala moju fotku pred op,ale hambim sa,lebo je to des. nenavidim sa na seba pozerat.

kozicka

zara

ja mam strach a ani som este nebola na konzultacii, nevybrala sk doktora, nenasetrila komplet peniazky ( eventualne nevybavila pozicku ). Tiez sa bojim ale zaroven tesim ze som sa konecne rozhodla do toho ist. Ale pre pokoj mi pomaha tato diskusia a komenty dievcat "na druhom brehu " prakticky sa tu ziadna nestazuje. Som velmi zvedava na tvoje reakcie a dufam ze za par mesiacov budem aj ja pisat svoje dojmy. Inak mi napadla taka haluz, myslite ze sa s tym da aj do sauny? :-D

zara9

kozicka
to si krasne napisala,si zlata...velmi pekne dakujem :)
teraz mam aj strach,ale tesim sa na nove prska dufam,ze budu ake chcem :)
a hned ako bude mozne,ozvem sa...

kozicka

Zara

dovol mi teda za vsetky tu ti popriat vela stastia. Mas tu plnu podporu vsetkych zien ktore maju rovnake starosti.. Verim ze to dobre dopadne, drz sa a hlavne mysli na to ako ti bude ked budes nosit vystihy, ako sa budes sama sebe pacit a ten pocit pred zrkadlom, uz ziadne slzy a nervy ze priroda ta ukratila. Uvidis krasnu zenu ktora je so sebou spokojna. Drz sa a hlavne informuj.

barbora10

kozicka

tu ivke som pisala ako sa dostat do galerie.a treba poslat foto prs pred operaciou a nezabudnut napisat aj nick,pod akym si tu na fore.