Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

Adelaide daj na p. dr. On ti poradi urcite najlepsie:)
ja mam 166 a cca 54 kg a budem mat 400 a 370... což budu medzi C-D. Povedal ze obrovske nebudu ked som sa bala,ale proste bude tam cosi:)

bon bony

jezibabka188 myslim ze ma dost vela pacientiek vzhladom na cakacie doby a tiez ked som bola vnutri u neho na konzultacke trosku dlhsie,tak mal plnu cakaren :D
Ked to presne zratam tak napisem cenu, ale urcite do 2400 e s uplne vsetkym.

Oper. mam 2. 11, uz sa tesim :)

maria1113 ahoj,vies co ja som tam isla taxikom zo stanice,cestu som nejak nevnimala,tak toto ti bohuzial neporadim kedze ides autom,ale tam ked sa niekoho opytas tak urcite bude vediet kde je novamed,nie je nejak zasity,urcite to najdes. viem len ze kusocek je DINO (alebo DYNO?) predajna s chovatelskymi potrebami,keby ti to pomohlo a nahodou zazrela z cesty :))
A terminy su bohuzial take... ja som mala stastie, pretoze aj na konz. aj na op. pojdem namiesto jednej kočky (vdaka foru)co chcela zrusit terminy a ja som ju nahradila,cize oni si len zmenili meno a vsetko ostalo. Ale ak im povies, ze chces cim skor,tak oni by ti dali vediet ked sa nieco uvolni nahodou

adelaide

nedopisala som ze nechcem nejak obrovske prsia, ani nech to nevytrca...A zatial pocuvam len dat si vacsie,, ze ten sval to stlaci...Hm

adelaide

ahojte. pripajam sa, livke som uz poslala fotku a som zvedava na galeriu. drzim palce zajtra do PK Kylie a Zare. Ja som uz mesiac po konzultacii s dr.cervenom a od stretnutia s nim zo mna opadli vsetky obavy a strach a uz sa len tesim. Vcera som si dohodla termin v PK az na 29.1.bud. rok..Cakam kym bude mat moje tretie dieta aspon dva roky aby to bolo lahsie to "dokopydavaniesa".Mam odkojene 3 deti a na hrudi mi z toho mala predtym zostalo este menej a este aj ochablo. Rozhodovala som sa polroka a uz mi to pride teraz take prirodzene ked to riesim a mam uz po tej konzultacii. SOm zvedava na VAs dievcata zajtra prosim dufam ze fotku pripojite. Inak - KYLIE - zaujala ma ta tvoja konzultacia. JA som 179cm vysoka, 69kg, a zatial mam 300 okruhle stredny profil pod sval spod paze....ale dr. hovoril ze by mi dal aj 400 a neviem preco sme to nejak uzavreli ze ok, bude to vyzerat prirodzene a nechali tych 300. A prave vdaka tebe sa idem s nim stretnut opat, o mesiac v PK, a asi budem chciet tych 400 nech sa to na mne nestrati tych 300.Nechcem neja Preto som zvedava na tvoje. Ale dievca ty mas o 20 kil menej ako ja preto si to neviem ani len predstavit ! Ale je to asi skutocne malo ked 300ml si davaju 50 kilove 160cm kocky.

maria1113

Ahoj bon bony, ja idem za týždeň k dr. Červeňovi na konzultáciu, chcela by som vedieť kedy máš termín operácie, ako dlho budeš čakať od konzultácie, pretože ja mám už aj termín op. a je až 25.1., chcela by som skôr keby sa dalo. A prosím ťa , kde je tá klinika, je to niekde blízko Tesca, lebo ja idem autom, dúfam že to nájdem.

zara9

Babulky
ste vsetky velmi zlate,dakujem vsetkym za podporu,potom sa ozvem a popisem co a ako...:)
Kylie89
tak zajtra sa teda vidime:) pridem s manzelom,mam 170cm,takze som nizsia nez ty,mam blond vlasy,budem mat urcite cop :)a v sportovom ako odporucali baby...myslim,ze teba spoznam,ked si taka chudulinka...