Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Ahojte dievčence,

Tak zajtra aj ja budem už na druhom brehu. Moc sa bojím, ale zároveň teším, pomaličky sa začínam chystať, viem, že sa mám večer osprchovať a už sa nenatierať krémom, ale neviete mi povedať, či si môžem dať aspoň deodorant? Idem z podprsnej ryhy...

Držte nám zajtra som Zásuvkou päste, najskôr ide ona a okolo obeda ja...
Hneď ako sa mi bude dať, budem vás informovať aké to bolo:)

bon bony

barbora10 ved aj ja si myslim...
v pondelok zavolam sestricke a sa jej spytam.
Inak kolko dni pred opkou si si prosim ta objednavala implantaty?

barbora10

bon bony

myslim,ze jedno je pre teba a druhe je pre doktora.ale veru uz si to nepamatam,ci som mala jedno tlacivo,alebo dve.

adelaide

ak si na pochybach,ze ci tych 300 nebude malo,tak sa dohodni este na jednej konzultacii a nechaj to na doktora,ze aku velkost by ti navrhol on.ja mam 167cm a 52kg a 350ml nie je na mna vobec vela.na niekom prave viac ml moze vyzerat lepsie.a myslim,ze uz si po troch detickach,takze urcite uz neplanujes za par rokov dalsiu operaciu a vymenu za inu velkost,takze dobre zvaz kolko ml zvolit,nechaj to na doktora,ak ti radi dat viac,tak si daj poradit,lebo na tebe aj tych 400 moze vyzerat super.aby si potom nebola nestastna,ze su prsia neni podla tvojej predstavy.

bon bony

A presna suma za vsetko aj vratane konzultacie je 2294 eur.

(pre tie ktore necitali, tak dr.Cerven, Banska Bystrica Novamed)

bon bony

Baby prosim vas,poradte! tie co ste absolvovali konzultaciu u dr. cervena ,alebo uz aj operaciu, mam otazocku.
To tlacivo, ta zaväzna objednavka na implantaty, to mam mat aj original aj kopiu?

Obavam sa ci nahodou mi nedala sestricka aj papier pre nich omylom!

iffi

inngridka, dodala si mi odvahu :) Teší ma, že je to tam OK a nemusím hľadať inú kliniku. Môžeš mi pls napísať na môj súkromný mail iffi@centrum.sk? Rada by som sa opýtala na nejaké veci a ty mi budeš vedieť určite poradiť. Dík, že si mi pomohla rozhodnúť sa, veď toho mám plnú hlavu minimálne pol roka.