Cauuuute BABY ! Vcera som bola presne o 9tej na sale, zmerali tlak, priviazali ruky :D ... a 9:05 mi uz anesteziolog milo oznamoval, ze ci sa mi nwtoci hlava a wuaaaeej uz som zaspala a hor sa pod noz, opercia trvala asi hodinku, s tym, ze ja som si dala aj pusu, takze asi hodkinu patnast minut. Ked ma doviezli na voziku, tak som sa vraj postavila a sup do postele a lahla na bok, vraj som bola uplne hyperaktivna:D to si vobec nepapamtam, az to, ked som sa prebrala, ze co, ako som sa dostala na izbu do postle ? to ta anesteza :)))) .... no dali mi dve infuzky , kamoska sla hned po mne, takze o hodinku bola uz aj ona na izbe so mnou :) no a o nejakej tretej sa mi zda nam uz priniesla sestricka pizzu :) lebo sme boli hladne jak vlky
po anesteze sa moze pit uz o 2 hodinky tusim, ale tusim az o 4 nam dali.. :) :) No ja som si, uz po opke behala veselo po klinike :) navstivili ma kamosi, a kazdy pozeral ,ze vy ste bola dnes operovana ? a kamoska tak isto :)) No, poviem Vam, boli to len ked vstavate, ked lezite a posadite sa, nedvihat sa rukami, len bruskom, ale i tak to boli, to brusko to boli az na prska, ale trebaa sa zatnut a zvladnut to ! Neviem ci mam nejaky vyssi prah bolesti, skor by som povedala, ze hystercim uz len pri brani krvi z toho pichu ihlou. Ako som sa bala, ze baby pisali, ze nohavicky im musela sestricka obliekat a vsetko mozne, ze nevedeli si vytlacit mydlo a otvorit chladnicku, tak ja to vsetko v pohode zvladam :)) po infuzkach, ked dotiekli mi sestricka dala este ibalgin 600, a na noc novalgin 500 a stilnox, nech zaspime . Mna skor bolel chrbat, nie prsia, chrbat z toho, ze stale musis lezat na chrbte. Stilnox som mala prvykrat, ty kokso mi zaclo posibkavat trosku:D:Duz ani na vecko som nevladala ist za 20min a uz som potom spala:))) super to je, krasne som sa vyspala, vstala o 7:45, o osmej na prevez stichov a potom huraaa dom :)
No a k panu DR. JE uplne uzasny, zlaty, prijemny, takisto anesteziolog je uzasny, sestricky tam su super, starostlive, je to tam krasne, nove a prijemne. Na izbe bola TV a my sme mali aj WC svoje na izbe.
No a poviem vam inak 400ml mam, ale vobec nie su take velke. Kamoska ma tiez a ma ich vacsie, Mne to pripada akoby som mala snad len 300vky:D .. ale kamoska mala roztiahnutejsie vaziva a tak takze mne sa to vraj este vystupi trosku von, tak nech pekne vystupuju ! :)) no videla som ich na preveze, su pekne, ale este opuchnute a tak, to sa neda povedat, uvidim za 10 dni na vyberani stichov ake budu :)) Juuuj uz sa strasne tesim ako budem nosti vystrihy a tricka a uz tam nieco maam :))
No baby urcite sa nemate coho bat, treba sa len hybat, nech to nestuhne, nie stale lezat.. a da sa to, vobec to neni take strasne :)) Takze som uplne rada, ze uz to mam :) ze uz mam prska a uvidim ake budu ked sa daju do normalu :) inak rozmyslame s kamoskou, ze pojdeme na 500vky :))))) tak len tolko k tomu, aby ste sa nebali ist do vacsich :)
Babule kt. idete zajta, drzim Vam palceky, nech to zvladnete ako my :) a veselo si uz pobehujete 3 hod po opke po kliinke :) a vstat a lahnut obcas a neboli to az tak, treba hybat ! :)