Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

Kylie89

tak teda ty to super zvladas:-)dobre sa to citalo a urcite si mnohe dievcata,co to maju este len pred sebou povzbudila a dodala im odvahy.

sranda,ze mas druhy den po operacii a ty uz rozmyslas nad patstovkami:-)))ja som taka ista,xixi...

Kylie89

no a pred opkou som mala 21,5 kil tusim a teraz mam asi 53. Takze tie 400 ml silikony vazia kilo a pol ? :) neviem preco som si myslela, ze 400 ml - 4 kila a cpolu 8 kg :D:D:D a inak eurosilikony mame a su krasne makke, ako prirodzene prska a krasne stoja, akurat to boli na dotyk este a opuch no :) ale super, tesime sa strasne :))
inak to vobec neboli :) len to vstavanie :)) ale v pohooo :)))))) a papkam WOBENZYM na rychle zahojenie a opuch, tak odporucam, aj pan Dr. to odporuca, aj baby tu to odporucate, aj vsetci to odporucaju:)) stoji 95 eur asi - 800 tbl, ale fakt je to super vec. Odporuca sa to brat 2 dni po OP, no ja som to brala uz pred 3 dni a citila som sa uplne dobre, asi z neho:)) som mala taky pocit. Takze, je to sice drahe a dost, ale oplati sa to, na pooperacne stavy, hojenie ran, ale aj na mykozy to je caste a podobne, ma to sirokouhle ucinky, su to vlastne enzymy, kto by nevedel, a kupit to v lekarni. Niekde to stoji aj 120eur, 115, aj 105. Ja som obehla 3 lekarne, kym som nasla za 95, tak som brala :)ňooo :) jedine, čo nas štve a mrzí, že nám zarastol piercing v jazyku, za tie 3 hodinky, takze musime ist znovu:D jaaaj ! hruza:) ale nevadi, vsak s wobenyzmom ten opuch po snad nebude 7 dni , ale len 3 aspon :)

Kylie89

Cauuuute BABY ! Vcera som bola presne o 9tej na sale, zmerali tlak, priviazali ruky :D ... a 9:05 mi uz anesteziolog milo oznamoval, ze ci sa mi nwtoci hlava a wuaaaeej uz som zaspala a hor sa pod noz, opercia trvala asi hodinku, s tym, ze ja som si dala aj pusu, takze asi hodkinu patnast minut. Ked ma doviezli na voziku, tak som sa vraj postavila a sup do postele a lahla na bok, vraj som bola uplne hyperaktivna:D to si vobec nepapamtam, az to, ked som sa prebrala, ze co, ako som sa dostala na izbu do postle ? to ta anesteza :)))) .... no dali mi dve infuzky , kamoska sla hned po mne, takze o hodinku bola uz aj ona na izbe so mnou :) no a o nejakej tretej sa mi zda nam uz priniesla sestricka pizzu :) lebo sme boli hladne jak vlky
po anesteze sa moze pit uz o 2 hodinky tusim, ale tusim az o 4 nam dali.. :) :) No ja som si, uz po opke behala veselo po klinike :) navstivili ma kamosi, a kazdy pozeral ,ze vy ste bola dnes operovana ? a kamoska tak isto :)) No, poviem Vam, boli to len ked vstavate, ked lezite a posadite sa, nedvihat sa rukami, len bruskom, ale i tak to boli, to brusko to boli az na prska, ale trebaa sa zatnut a zvladnut to ! Neviem ci mam nejaky vyssi prah bolesti, skor by som povedala, ze hystercim uz len pri brani krvi z toho pichu ihlou. Ako som sa bala, ze baby pisali, ze nohavicky im musela sestricka obliekat a vsetko mozne, ze nevedeli si vytlacit mydlo a otvorit chladnicku, tak ja to vsetko v pohode zvladam :)) po infuzkach, ked dotiekli mi sestricka dala este ibalgin 600, a na noc novalgin 500 a stilnox, nech zaspime . Mna skor bolel chrbat, nie prsia, chrbat z toho, ze stale musis lezat na chrbte. Stilnox som mala prvykrat, ty kokso mi zaclo posibkavat trosku:D:Duz ani na vecko som nevladala ist za 20min a uz som potom spala:))) super to je, krasne som sa vyspala, vstala o 7:45, o osmej na prevez stichov a potom huraaa dom :)

No a k panu DR. JE uplne uzasny, zlaty, prijemny, takisto anesteziolog je uzasny, sestricky tam su super, starostlive, je to tam krasne, nove a prijemne. Na izbe bola TV a my sme mali aj WC svoje na izbe.

No a poviem vam inak 400ml mam, ale vobec nie su take velke. Kamoska ma tiez a ma ich vacsie, Mne to pripada akoby som mala snad len 300vky:D .. ale kamoska mala roztiahnutejsie vaziva a tak takze mne sa to vraj este vystupi trosku von, tak nech pekne vystupuju ! :)) no videla som ich na preveze, su pekne, ale este opuchnute a tak, to sa neda povedat, uvidim za 10 dni na vyberani stichov ake budu :)) Juuuj uz sa strasne tesim ako budem nosti vystrihy a tricka a uz tam nieco maam :))

No baby urcite sa nemate coho bat, treba sa len hybat, nech to nestuhne, nie stale lezat.. a da sa to, vobec to neni take strasne :)) Takze som uplne rada, ze uz to mam :) ze uz mam prska a uvidim ake budu ked sa daju do normalu :) inak rozmyslame s kamoskou, ze pojdeme na 500vky :))))) tak len tolko k tomu, aby ste sa nebali ist do vacsich :)

Babule kt. idete zajta, drzim Vam palceky, nech to zvladnete ako my :) a veselo si uz pobehujete 3 hod po opke po kliinke :) a vstat a lahnut obcas a neboli to az tak, treba hybat ! :)

barbora10

Lia86

ked budes mat rez pod prskom,tak deodorant urcite mozes.iba keby ides rezom spod pazuchy,tak by mali byt pazuchy ciste.

adelaide

barbora , bon bony dikes...no idem sa s nim stretnut o mesiac na dalsiu konzultaciu takze dam si poradit...a napadlo ma ked mate niektore 400 ml jeden prsnik cize dokopy to je 800g navyse na hrudniku, ako sa ot nosi zrazu ked tam nic nebolo? je to v pohode..? a co beh..a ine sporty
vam dievcata drzime palce na zajtra nech to dopadne len najlepsie ako sa da

moetka

malachi
mam 167 cm na fotke 53 kg . sorry ale co je VP? :D
jasne som najviac spokojna lebo oni vobec nejsu velke su akurat. ako ja om mala v lavom prsniku mensiu asymetriu ale vyzera to v pohode lebo bradavky mam v rovnakej vyske :) som na 100% spokojna :)

zasuvka

Caute baby,
tak zajta už to budem mať za sebou.
Tak strašne sa bojím.Všetko mám už zariadené,dnes sa ešte pobalím a ráno skoro vyrazím.
Môj manžel ma ešte včera večer prehováral,a povedal "to ten sprostý internet",akože som tu našla podporu u Vás.
Dúfam len,že bude potom spokojný.Baby čo Vaši chlapi ako reagovali po.Boli spokojní?

Lia86
tak zajtra idem prvá,ja idem cez dvorce bude to dlhšia anestéza,aj náročnejsšia operácia ako tvoja.
Tak snáď sa nám bude dobre spolu zotavovať,pa pa teším sa.

Baby držte nám palce.

bianca003

bon bony
aj mne nechali obidva tlačivá asi to tak robia že ti nechajú obidva a potom po Op si nechajú jeden :)
Zara a Kylie Gratulujem už mate po ,želám rýchle zotavenie a ten najlepší výsledok :)