Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Kylie gratulujem ti. Normalne z teba ta radost a spokojnost srsi.
Ja teraz s prskami vazim rovnych 50 kil. Mne to dalo tak temer kilo navyse.
adelaide a ta vaha je podla mna nic, to necitit..
Barbora :DDDD teba napadaju ale veci

Kylie89

ooo takže 800 g vážia moje prska? :) Však nám aj doniesli pred OP na izbu krabice s tým, ale mne pichali ešte molekulárny heparín, nemám žiadny problém, to len tak, pre istotu :) ... a tak som tam haluzila z tej ihly zas a toho pichu:D ale vôbec som necítila, ani pich, ani ako to tam vtlačila.. iba mi o 10 minút skoro odumrela ruka:D trošku to štípalo a bolelo, ale pohodka:D:D ... :)))
tak potom ja vážim, hm... počkaj idem sa odvážiť :) ............. 52,6 mam , takze prska 800 g, takze vazim 51,8 ? ooooo :) som pribrala :)) supeeer :))))))

barbora10

kylie

jeden implantat cize 400ml sa rovna 400gramov,takze to kilo a pol navyse nebudu implantaty.prepac,ze som to pred tym napisala ako talian.nic proti talianom:-)

dnes ma priatel donutil na banickych dnoch absolvovat priserny kolotoc,takze dievcata,ktore by ste chceli implantaty 350ml,vysoky profil,tak niekde v okoli tesca,kauflandu a billy by ste ich mohli najst.ale nie,vydrzali a ani sa nepohli:-)myslela som,ze to bude zvlastny pocit,ale vobec som nic necitila.

Kylie89

barbora10

cize 400ml je jeden implantat
a druhy tiez 400 ?
ci oba spolu ?:D ja som z toho jelen
to by ma potesilo, lebo by to znamenalo, ze som pribrala :)))))) juhuuuuj :)))))