Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

Kylie89

tak to je dobre,ze to nie je neprirodzene,lebo vyzerat ako silvia kucherenko by nechcel asi nikto.ta je odstrasujuci priklad,tak ako je odstrasujuci priklad pamela anderson na silikony,tak je ona odstrasujuci priklad na pery.neposlala by si mi do mailu foto tych pier?ak nie vpohodke,nic sa nedeje.

Kylie89

Barbora10

No tato bolest pri prsiach nie je vobec niaka strasna, ked to porovnam s tou OP - kramare. To si si myslela, ze tam snad asi umriem.. a uz mi nemohli dat nic proti bolesti, lebo uz mi dali vela a stale bolest najvacia, keby som to mala ohodnotit na stupnici od 1 - 10, tak neviem co by spm dala asi 11 .. vacsiu bolest som si uz nevedela predstavit.

Kamoska rodila, taku chudunka ako ja a v mojom veku , a ona maleho vraj ln vyplula, ze nejak to nebolelo moc, ako tak v pohode, dalo sa to vydrzat , len ze to zasivanie susky bolo uplne hrozne, ze horsie ako cely porod :D ... :) takze sa skor toho sitia bojim teraz :D .. :))))) ale tak za par rockov snad naberiem odvahu :) a urcite chcem deti svoje :) Poslem foto v obvazoch co som sa fotila po op este tam na klinike, tak uvidite jak to vypada v tej podprde cez pol tela :D:D .. :)

Kylie89

Barbora10

Aquamid som si dala nakoniec. Verim panu dr. Cervenovi, je najlepsi. No dala som si aj do hornej aj do spodnej 1 a 1 ml , spolu 2, a vyslo ma to 890 eur.
Ale asi si este pojdem dopichnut 1 ml, trosku do hornej a trosku do dolnej. Inak je to uplne krasne :)) A to je nastalo, aquamid je trvaly, a pan dr mi to pichol v anesteze pri prskach, cize som to vobec necitila a vobec to nebolelo, len modrinky a opuch som mala, modrinky sa z stracaju, este tak 1, dva dni ..
No u toho aquamidu je to riziko, ze ked ti to telo neprijme, alebo sa ti to nebude pacit, je to trvale a uz to nezvratis, ja som sa najskor bala tiez, pozerala som aj kys. hyaluronovu, permalip, tukom, vsetko mozne, ale bola som na vsetkom na konzultaciach a nakoniec som sa rozhodla pre aquamid, verila som dr. , on nikdy nikomu nepokazil ani prsia, ani pery, a poznam zopar bab co maju od neho aquamid a paci sa mi to :) Takze som happy :)) len dopichnut este, ja chcem velkeee pery OBROVSKEEE :)))))))))))))))))))))))) vyzera to prirodzene aj neni to uplne vidno, ze to krici, ale ti co ma pozaju rodina a tak, to vidia, ale je to ako moje pery zvacsene, cize to je prirodzene, len s tym opuchom ked to bolo, take , tak sa mi to pacilo uplne :) takze este si dam dopichnut na take, ake to bolo s opuchom :) a este ja tam mam taku vlnku trosku na jednej polke pery, tak to chcem dopichnut, nech tam tu vlnku nemam a nech to je vacsieee :D ... :))))))))))))))))) Spokojna som uplna ale :)) Mozem iba doporucit :)

A este nieco, ako niekto hovori, ze aquamid neni trvaly , ze sa vstrebal, tak ano jednej kamoske sa vstrebal po 4 mes., ale to bola nejaka ina znacka, pan dr. hovoril, ze este sa nestretol s tym, ze by sa nejakej jeho klientke vstrebal z pery... takze ma presvedcil a verim mu :) a som spokojna a tesim sa :))))))))))))))))))))))

barbora10

Kylie89

tak chapem,ale neviem preco augmentaciu niekto porovnava s porodom.to je uplne ina bolest,ale neboj prezijes a hlavne rychlo na tu bolest zabudnes.v tomto jedinom sa to zhoduje,ze za chvilku si na bolest ani nespomenies.a inak ty si mala velmi pekne prska aj pred.sice malinke,ale velmi pekne tvarovo,takze si ich viem predstavit aj teraz.uz sa tesim na foto.

Kylie89

barbora10

ale myslim tu bolest pri tej OP na kramaroch, co som sa ani pohnut nemohla, mi to vystrelovalo az do zadku az vsade, proste cele zle, az ma museli vycievkovat, zaspat som nemohla ani po tabletke, taka bolest.. a jedna pani, co jej robilo podobne nieco ako mne, hovorila, ze porod je volaco take ako henta bolest.. ze uplne zle.. ale tak dalo sa to prezit, ale skoro nedalo :D ... ale prezila som, tak prezijem aj porod !! ale este mam casu na to :)))

barbora10

Kylie89

a pery ti akou metodou robil a co to stalo?a to teraz ako casto treba na doplnanie?to ti do hornej aj do dolnej???

Kylie89

Lia86

Ja som si dala pichnut heparin len tak, neberiem HAK vobec, ale tak pre istotu, jedine pomoze, neuskodi :) kamoska mi to poradila, som dost chudunka, takze istota je gulomet :)
Ja som sa vobec nebala ani trosku, som sa tesila najviac, odpocitavala som hodiny, ze 72, 68, 55, 36, 24, 12, 7 .. :)))
Cupitala, ked chodis, tak to vobec neboli, musis iba prekonat to posadenie sa z lahu, musim sa zatat a hooop a uz sedis, boli to len asi 2 sekundy a potom poho, len nepouzivaj ruky vobec, neodtlacaj sa, vsetko nohami a bruskom a tak.. :) Najprv na WC prvykrat s tebou pojde sestricka, keby sa ti nahodou zatocila hlava, alebo doslo zle z narkozy a tak, ale potom v poho :)
Pit mi doniesli po 2 hod a papat po 4 :) a kazdy ma strasil, ze 12 hod po nemozem papat, uz som sa zlakla, ze hladomor a zas schudnem :))) ale v pohodke, pizzu nam doniesli :) a na vecer rozok so sunkou a syrikom, ale kamosi co za mnou prisli mi doniesli cokoladky, keksiky ovocie, sprite :) a taaak, tak som papkala pekne pamlsky :)))

Ide len o to, aby si clovek po narkoze nezatazil zaludok, nech mu neni zle..

Ked som bola na tej OP - na kramaroch, to co strasne bolelo, tam mi nedali papat tusim cely den aj noc a este ked som aj predtym dosla a drzali ma tam 2 dni bez pitia a jedla, uz som odpadavala a nakoniec ma vecer zoperovali a zase cela noc nic, dalsi den nic, az na dalsi rano daka kasa :D, aj na obed suchy chlieb ci co to , proste ... uplne zle...

No neviem, mne sa na mne tie 400 zdaju male, ale vraj to mam natlacene este, lebo nemam povolene vazivo, a vraj este vystupia, ze budu vacsie a budu fajn. Tak uvidim.. No ja som nemala taky maly zaklad, ja som mala ako take Acko - Bcko, vsak kukni galerku, ale som chuda a mam aj maly hrudnik a nemala som to vazivo natiahnute, kamoska je trosku pribratejsia odo mna a ona mala trosku ine prsia, velkost asi rovnaku, len ona mala take padnutejsie, takze sa jej to tam v pohode natiahlo, aj to vazivo mala povolnejsie, tak jej to hned urobilo vacsie, neviem, kazdemu to asi spravi inak , ale snad ked to odpuchne a trosku povoli, tak to bude ok :))

Mne pichli ten heparin do pleca, ja by som asi odpadla, keby do brucha .. aaauuuu :))))
ale vobec som to necitila, to taka mala ihla, ani jak to vtlacila som necitila, len po 10 min ma zacala bolet ruka :))

barbora10

Kylie89

mozem ta uistit,ze tato bolest nema s porodom absolutne nic spolocne.to sa s tym vobec neda porovnavat.

Kylie89

Bodynka

Dakujem :))

Ano som spokjna, aj to vobec tak neboli, ako som si myslela, ze neprezitelna bolest. Bola som raz na operaci a zobudila som sa z anestezy, a taka bolest, ze ani pohnut som sa nemohla, ani na wc, museli ma vycievkovat, to bola najvacsia bolest, aku som kedy zazila a asi horsia bude uz asi iba porod, i ked jedna zena tam mi vravela, ze ta bolest, je taka asi ako porod, takze uz sa ani porodu nebojim az tak, ako kedysi. I ked som taka citilivka, ze aj pri pichu ihly, brani krvi a tak porad odpadavam :) ale tie prska teda uplne v pohode, len to vstavanie z lahu na sadnutie, treba sa zatnut a wuaaaa posadit a boli 2 sekundy a hotovo, vstanem a pobehujem si, vsetko mozem robit, otvarat chladnicku, dvere, splachnut, vsetko ... vsetko ako normalne. Od vecera ako mi dali ten stilnox a novalgin, tak som nic nemala a rano normalna bolest, len pri vstani a inak ok. A teraz doma som si dala Nalgesin S , je volnopredajny a v pohode. Na klinike som bola po OP dobre vyzbrojena - Tramal, pre istotu, keby sa to nedalo prezit-vydrzat. Najprv som si ho aj chcela dat, koli tom uvstavaniu, ze to ako bolelo trosku no, ale sestricka mi povedala, nech si ho nedam, ze je strasne silny a ma kopec neziaducich ucinkov, co sa stretla s ludmi, co ho uzivali, takze som si ho vobec nedala. Ňo :) A som zvedava, kedy dvihnem ruky hore, lebo zatial nemozem teda koli tym stehom, ale za 10 dni je vybratie a uvidime :) ale som rada, je to ta najlepsie vec aku som mohla pre seba urobit - investovat do seba. Aj ta pusa, je uplne super, kamosi vcera, ze nemohli z toho, aku som ju mala :) akurat mi to trosku odpuchlo a zmensilo sa, len modrinky este mam, tak uvidim ako to bude po zmiznuti modriniek, a ked tak si este dopichnem :)) Uvidim, co mi povie pan doktor, necham to na neho, je uplne super, poradi :) a ja chcem kwacaka mat, plne pery, takze uvidime co mi povie a tak sa tesim nooo :) bolest uplne v pohode, prsia zatial v poho, puska v poho, kto by sa netesil :)))))

Lia86

Kylie89,

Si moc zlatá, si ma normálne ukľudnila a už sa na zajtra tešíííííím:o)
Som sa najviac bála tej bolesti po, ale ako vidím, ty si už veselo cupitala 3 hoďky po:o)
Inak ja mám dohodnuté s dr 410 ml silikóny, vravel, že by mi mohol dať aj 460, tak teraz si mi nasadila chrobáka do hlavy...

Ja sa idem pomaličky baliť, ešte si musím pichnúť do bruška heparín, bojím, snáď to zvládnem, bo som tak rýchlo vyjednala u dr termín, že som nestihla vysadiť HAK:o)

Zásuvka,
Už nech spolu ležíme na pooperačke, lepšie na izbe, nech už máme po, som rada, že aj ty ostávaš 2 noci, spolu to nejak zvládneme;) dnes som kúpila časáky a nejaké ovocie, úrobíme na nemocničnej izbe ovocnú párty, xixi