Lia86
Ja som si dala pichnut heparin len tak, neberiem HAK vobec, ale tak pre istotu, jedine pomoze, neuskodi :) kamoska mi to poradila, som dost chudunka, takze istota je gulomet :)
Ja som sa vobec nebala ani trosku, som sa tesila najviac, odpocitavala som hodiny, ze 72, 68, 55, 36, 24, 12, 7 .. :)))
Cupitala, ked chodis, tak to vobec neboli, musis iba prekonat to posadenie sa z lahu, musim sa zatat a hooop a uz sedis, boli to len asi 2 sekundy a potom poho, len nepouzivaj ruky vobec, neodtlacaj sa, vsetko nohami a bruskom a tak.. :) Najprv na WC prvykrat s tebou pojde sestricka, keby sa ti nahodou zatocila hlava, alebo doslo zle z narkozy a tak, ale potom v poho :)
Pit mi doniesli po 2 hod a papat po 4 :) a kazdy ma strasil, ze 12 hod po nemozem papat, uz som sa zlakla, ze hladomor a zas schudnem :))) ale v pohodke, pizzu nam doniesli :) a na vecer rozok so sunkou a syrikom, ale kamosi co za mnou prisli mi doniesli cokoladky, keksiky ovocie, sprite :) a taaak, tak som papkala pekne pamlsky :)))
Ide len o to, aby si clovek po narkoze nezatazil zaludok, nech mu neni zle..
Ked som bola na tej OP - na kramaroch, to co strasne bolelo, tam mi nedali papat tusim cely den aj noc a este ked som aj predtym dosla a drzali ma tam 2 dni bez pitia a jedla, uz som odpadavala a nakoniec ma vecer zoperovali a zase cela noc nic, dalsi den nic, az na dalsi rano daka kasa :D, aj na obed suchy chlieb ci co to , proste ... uplne zle...
No neviem, mne sa na mne tie 400 zdaju male, ale vraj to mam natlacene este, lebo nemam povolene vazivo, a vraj este vystupia, ze budu vacsie a budu fajn. Tak uvidim.. No ja som nemala taky maly zaklad, ja som mala ako take Acko - Bcko, vsak kukni galerku, ale som chuda a mam aj maly hrudnik a nemala som to vazivo natiahnute, kamoska je trosku pribratejsia odo mna a ona mala trosku ine prsia, velkost asi rovnaku, len ona mala take padnutejsie, takze sa jej to tam v pohode natiahlo, aj to vazivo mala povolnejsie, tak jej to hned urobilo vacsie, neviem, kazdemu to asi spravi inak , ale snad ked to odpuchne a trosku povoli, tak to bude ok :))
Mne pichli ten heparin do pleca, ja by som asi odpadla, keby do brucha .. aaauuuu :))))
ale vobec som to necitila, to taka mala ihla, ani jak to vtlacila som necitila, len po 10 min ma zacala bolet ruka :))