Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

ja som mala od detstva jazvu po operacii na bruchu , a nebola vobec pekna .. Ja to potom tam nahodim. Len je este cervenaa.A mam este jednu ale ta je v ciarke len hrubsej do tej sa nechcel hrabat ale asi sa mohol ked vidim tuto porobenu aka je tenucka.
Noo chrbaat bol horor:( Aj ja som koli tomu aby som v noci spala radsej cez den nelezala. V noci som pol napol bola raz sedela raz lezala a tak spala .

barbora10

bodynka

tak tebe opravoval aj tu jazvicku?urcite to je velky rozdiel,nie?ja mam tiez jednu velku jazvu na bruchu po pearcingu:-(ale na to by mi asi pomohla iba abdominoplastika.inak tu robi nas doktor tiez krasne.je to sikulo a asi by som si dala u neho spravit cokolvek:-)

Kylie89

bodynka

PRESNEE ! Tie prska poho, len ten chrbat !! A ja mam este aj skoliozu, takze mna to dlhsie lezanie na chrbte slo uplne zabit :D preto som aj stale pobehovala :D... tak nebolel ani chrbat, ani prska, nic :D a na spanok dala stilnox, a to ma uplne K.O uspalo.. :))

a to aku jazvu ti robil ? tu z prsiek ci co ? nechapem teraz :))

bodynka

kylie ale mohla by si dat tie pery aj do galerky , aspon uvidime pracu nasho pana doktorka aj v inom obore. Ja tam potom poslem tu jazvu co mi znova prerabal ze aku ju mam peknu..
Hej, prsia ako tak v podstate moc nebolia mne napr hrozne bolela len chrbtica od lezania. A stale ked si spomeniem ze by som sla na reopku raz tak mam nervy prave z tej bolesti v chrbtici...

Kylie89

barbora10

ano, samozrejme, ze som na FB :)))

ale nebudem tu pisat svoj FB,

napis mail, alebo FB, ak nemas s tym problem, alebo nemas niaky nesukromny mail ? Poslem ti tam moj FB :)

barbora10

kylie

jasne,ze ked to budes mat uz ok.pozerala som si par foto pier s Aquamidom a uplne prirodzene pekne pery.a inak nie si na fb?uz viacere z tohto fora sme sa popridavali medzi priatelov.co ty na to?